Auto importeren uit België

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een auto importeren uit België. Voor Nederlandse automobilisten is het invoeren van een jong gebruikte auto uit België namelijk erg interessant. Niet voor niets is België sterk in opkomst als het gaat om de import van een mooie en voordelige auto.

Das Import kan u helpen om de import van uw nieuwe auto uit België te vereenvoudigen en te veraangenamen. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring en kunnen u desgewenst alle zorg rond de import van uw nieuwe auto uit handen nemen.

Import van een tweedehands auto uit België

De invoer van een jonge occasion uit België kan in een aantal gevallen wezenlijke voordelen bieden boven de gangbare alternatieven. Wanneer u in Nederland op zoek bent naar een jonge gebruikte auto, levert dit vaak problemen op. Doordat in Nederland al jarenlang relatief weinig nieuwe auto’s worden verkocht, is het aanbod beperkt. Zeker wanneer u iets minder gangbaars of iets exclusievers zoekt, kan de zoektocht veel tijd in beslag nemen. De schaarste en het hoge prijsniveau van nieuwe auto’s heeft ook zijn weerslag op de gemiddelde aanschafprijs: die is in Nederland vaak hoog.

België heeft een relatief jong wagenpark en de Belgische consument kiest vaak voor nét even meer luxe of sportiviteit. Het occasionaanbod in België is dan door de bank genomen rijker dan dat bij ons. Toch resulteert dit niet in hogere prijzen. Integendeel: u kunt in de regel fors besparen wanneer u voor een Belgische tweedehands auto kiest.

Voordelig en gemakkelijk importeren met Das Import

Het importeren van een occasion uit België levert u veel gemak op en bespaart u bovendien tijd en geld. Das Import is al meer dan twintig jaar actief op de markt van de import van auto’s. Het zwaartepunt heeft hierbij jarenlang op Duitsland gelegen, maar de invoer van auto’s uit België wint de laatste tijd aan populariteit. Ten aanzien van de vermaarde  dienstverlening van Das Import bestaan er geen verschillen tussen beide landen. Das Import staat zoals altijd synoniem voor totale ontzorging. U kunt kiezen uit drie importpakketten die u veel werk uit handen nemen, de doorlooptijd van de import van uw auto drastisch bekorten en in vrijwel alle gevallen voor een interessante besparing zorgen. Op onze site kunt u eenvoudig de kosten van uw nieuwe auto berekenen.

Veilig kopen van een tweedehands auto uit België

Bij Das Import staat veiligheid bij het importeren van een tweedehands auto hoog in het vaandel. Een auto in het buitenland kopen gaat immers meestal iets anders in zijn werk dan wanneer u dat in Nederland zou doen. Das Import doet om deze reden bij voorkeur zaken met officiële merkdealers. Wanneer wij de import van uw nieuwe auto verzorgen, als onderdeel van ons Premium of Premium+ pakket, is dit zelfs een absolute voorwaarde. Het kopen bij dergelijke vertrouwde partijen neemt alle twijfel over de kwaliteit van de auto weg en voorkomt verrassingen en vertragingen bij het aankooptraject.

Wij kunnen voor de import van een auto uit België grotendeels dezelfde prijzen en voorwaarden hanteren als uit ons import pakketten voor Duitsland. Omdat de Belgische markt echter een net iets andere markt is dan de Duitse markt waar wij voornamelijk in actief zijn, vragen wij u altijd eerst even overleg te plegen met één van onze import adviseurs.

Hieronder treft u deze import pakketten waarmee wij u van dienst kunnen zijn, ook bij de import van een auto uit België.

Onze auto import pakketten

Basis
Import pakket
€624,99
Meest geschikt als u ervoor kiest de auto zelf te kopen bij de verkopende partij en deze zelf naar Nederland te rijden. Kies BASIS wanneer u uitsluitend ontzorgd wilt worden bij de registratie in Nederland. Lees meer
Meest gekozen
Premium
Import pakket
€1.665,59
€1.649,99
Kies PREMIUM als u volledig ontzorgd wilt worden. Onze adviseurs regelen het volledige importproces, inclusief contact met de verkoper, koopovereenkomst, verzekerd transport, 15 punten aankomstcheck en Nederlandse registratie. Lees meer
Meeste korting
Premium +
Import pakket
€1.931,79
€1.849,99
Kies PREMIUM + als uitsluitend het beste goed genoeg is voor u. Hiermee ontvangt dat beetje extra met versneld transport en een uitgebreidere 30 punten aankomstcheck. Lees meer

Bespaar op de kosten

Bij Das Import kijken we terug op meer dan twintig jaar ervaring met het importeren van auto’s. Ook bij de import van een jonge occasion uit België bewijst deze ervaring zich dubbel en dwars. Wij zijn in staat door een efficiënte en flexibele werkwijze snel de auto van uw dromen aan te kopen, te importeren en eenmaal in Nederland aangekomen alle gebruikelijke formaliteiten in hoog tempo af te ronden. Onze efficiëntie en toewijding hebben bovendien effect op het prijskaartje. Bij ons geen trial en error, maar een doelbewuste route om voor een zo laag mogelijk bedrag uw auto ingevoerd, gekeurd en gekentekend te krijgen. Das Import staat garant voor de laagst mogelijke kosten, onder meer door feilloos te kiezen voor het laagste BPM-tarief. Dit doen we simpelweg door alle mogelijkheden nauwkeurig te berekenen.

Elektrisch rijden in een Belgische occasion

Een pluspunt van de Belgische markt is de relatief ruime beschikbaarheid van jonge elektrische voertuigen. Bij een elektrische auto importeren speelt de BPM geen rol – die is bij import in Nederland immers nihil – maar de gemiddelde lagere aanschafprijs en de ruimere keuze leggen vanzelfsprekend wel gewicht in de schaal. Dit is goed nieuws voor iedereen die elektrisch wil gaan rijden maar door de toegenomen vraag in Nederland tegen problemen dreigt aan te lopen. Ook een tweedehands elektrische auto uit België kan door ons snel en tegen een uiterst scherpe prijs worden geïmporteerd. Bent u benieuwd wat u kunt besparen met een tweedehands elektrische auto uit België? Bereken dan snel de kosten.

Hybride auto importeren uit België

Naast elektrische auto's worden er ook veel hybride auto's geïmporteerd. Het voordeel van een hybride auto importeren is dat u natuurlijk het beste van beide werelden heeft. Een lange rit kan gewoon efficiënt bij de gewone pomp en voor de kortere dagelijkse stukken rijdt u elektrisch. Een ander bijkomend voordeel van hybride auto's ten opzichte van reguliere benzine of diesel auto's is dat de BPM een stuk lager is vanwege de lage CO2-uitstoot. Wanneer een u een geschikte auto heeft gevonden kunnen wij desgewenst de BPM berekenen voor u, alvorens u een beslissing neemt om de auto al dan niet te importeren uit België.

Importeren en leasen van een auto uit België

Das Import biedt oplossingen voor iedereen die voordelig in een jonge occasion wil rijden. Dat kan door middel van de aankoop van een auto uit België, maar ook lease van een dergelijke auto kan door Das Import worden verzorgd. Wij bieden aantrekkelijke mogelijkheden voor iedereen, zoals import in combinatie met financial lease voor zakelijke klanten en opties voor private finance voor particulieren. Ook bij het leasen van een auto bieden wij u volledige transparantie en kunt u snel de kosten van het rijden in uw nieuwe auto berekenen. Voor jong gebruikte auto's kunnen wij ook zelfs een auto importeren in combinatie met full operational lease.

Snel en voordelig importeren van een occasion uit België biedt nieuwe mogelijkheden voor Nederlandse automobilisten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.