Full Operational Lease importauto

Een jonge occasion kopen in Duitsland om deze te importeren kan een interessante besparing opleveren. Toch wil niet iedere ondernemer de lasten van het bezit van een auto of de invloed hiervan op de bedrijfsbalans. Das Import kan een importauto in veel gevallen echter ook in een full operational lease constructie (ook bekend als full service lease of operationele leasing) aanbieden.

Leasen geïmporteerde auto

Auto’s die jonger zijn dan 24 maanden en maximaal 50.000 km. op de teller hebben kunnen wij voor u importeren en onder een full operational lease contract bij één van de grootste leasemaatschappijen van Europa aan u aanbieden. Met het operationeel leasen van een importauto heeft u wel het voordeel van de besparing die het invoeren van een auto uit landen als Duitsland biedt maar heeft u niet de lasten van het bezit van een auto. De operationeel te leasen importauto komt niet op de balans van het bedrijf te staan waardoor het bedrijf haar liquiditeitspositie kan aanwenden voor relevantere zaken en alle risico’s zijn afgedekt.

Wanneer u een jonge occasion invoert uit Duitsland en in een full operational lease constructie gaat rijden vertaalt de besparing van het importeren zich in een lager maandelijks leasebedrag. Naast een lager maandelijks leasetarief zal het invoeren van een auto om deze operationeel te gaan leasen doorgaans sneller geregeld zijn dan wanneer u een nieuwe, nog te produceren auto bestelt via een leasemaatschappij. Dat het aanbod van zeer jong gebruikte auto’s in Duitsland vele malen groter is dan in Nederland vergroot daarbij uw kans van slagen.

Full operational lease

Full operational lease (of full service lease / operationele leasing) is de meest gebruikte leasevorm. Met een full operational lease contract op een importauto kunt u onbezorgd leasen en is uw mobiliteit voor een scherp, vast maandbedrag gegarandeerd. Wanneer u kiest voor een importauto met een full operational lease contract zijn onderstaande kosten en risico’s te allen tijde volledig afgedekt.

  • Rente en afschrijving
  • Alle reparatie en onderhoud
  • Banden en vervangingen en eventueel winterbanden
  • WA en Casco verzekering (allrisk)
  • Personen ongevallen inzittende verzekering
  • Houderschapsbelasting of wegenbelasting
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Pech en hulp service
  • 24/7 telefonische bereikbaarheid

Kosten operationeel leasen importauto

Wanneer u op één van de Duitse autosites een mogelijk interessante importauto heeft gevonden kunt u een gratis indicatie van de totale importkosten opvragen. Indien één en ander interessant lijkt kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor het importeren van de desbetreffende Duitse occasion in combinatie met een full operational lease contract met u door te nemen. Aangezien het operationeel leasen van een importauto altijd een stuk maatwerk is zal één van onze auto import service adviseurs hiertoe contact met u opnemen om al uw wensen in kaart te brengen en u vervolgens een interessante offerte te doen.

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.