Doorzoek 244.267 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • evt. inruil of financiering

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Audi Fabrieksoccasion invoeren uit Duitsland

Deze Audi Fabrieksoccasion hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2009
Kilometerstand0
Kleur

Wilt u ook een Audi Fabrieksoccasion invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Audi Fabrieksoccasion kopen in Duitsland

Deze Audi Fabrieksoccasion van 6/2009 hebben wij uit Duitsland geïmporteerd en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Audi Fabrieksoccasion zou EUR onbekend bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR onbekend (Incl. BTW en BPM). Door deze importauto te kopen in Duitsland heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een importauto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Audi Fabrieksoccasion of een andere auto te koop zien staan in Duitsland? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Audi Fabrieksoccasion

De uitrusting van deze uit Duitsland ingevoerde Audi Fabrieksoccasion was als volgt.

AUDI FABRIEKSOCCASION IMPORTEREN? Laat uw Audi fabrieksauto importeren uit Duitsland via DAS import. In samenwerking met een van onze gespecialiseerde Duitse partners stellen wij u in de gelegenheid om een auto te importeren die louter kortstondig als diensauto van de fabriek gefungeerd heeft. Door onze samenwerking hebben wij exclusief inzicht in het aankomende aanbod, en dat al ruim voordat dergelijke auto’s officieel (online) te koop worden aangeboden door overige dealers. De zogenaamde ‘Werkdienstwagens’ komen direct van de fabriek Iin Ingolstadt en zijn kort gereden door een medewerker. Hierbij te denken aan bijvoorbeeld directieleden en managers. Met een gebruikte fabrieksauto heeft u een hoogwaardige en bijna nieuwe auto tegen een zeer aantrekkelijke prijs die zal voldoen aan uw hoge kwaliteitseisen. Afhankelijk van het merk zijn deze auto’s in de regel tussen de 6 en 18 maanden oud en worden met zeer lage kilometerstanden te koop gezet. Dergelijke occasions zijn in Nederland schaars. In Duitsland zijn ze er in overvloed, onder andere bedoeld voor de export. Een slimme keus dus. Enkele voordelen voor u op een rij: Meer zekerheid, meer kwaliteit, meer garantie Zeer lage kilometerstanden Tussen 6 en 18 maanden oud Extra strenge richtlijnen voor optische en technische keuring Auto uitsluitend en direct van een medewerker van de fabriek Altijd uit eerste hand Extra Europese garantiemogelijkheden Altijd zeer compleet uitgerust AUTO IMPORT AUDI FABRIEKSOCCASION Audi fabrieksauto importeren Audi werkdienstwagen importeren Geruikte Audi van de fabriek importeren
Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: