Audi Fabrieksoccasion uit Duitsland importeren

Deze Audi Fabrieksoccasion Fabrieksoccasion hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2009
Kilometerstand
Onbekend
Kleur

Wilt u ook een Audi Fabrieksoccasion Fabrieksoccasion invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Audi Fabrieksoccasion Fabrieksoccasion kopen in Duitsland

Deze Audi Fabrieksoccasion Fabrieksoccasion hebben wij 0000-00-00 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Audi Fabrieksoccasion Fabrieksoccasion zou € 0 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 0 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Audi Fabrieksoccasion Fabrieksoccasionof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Audi Fabrieksoccasion Fabrieksoccasion

De uitrusting van deze geïmporteerde Audi Fabrieksoccasion Fabrieksoccasion was als volgt.

AUDI FABRIEKSOCCASION IMPORTEREN? Laat uw Audi fabrieksauto importeren uit Duitsland via DAS import. In samenwerking met een van onze gespecialiseerde Duitse partners stellen wij u in de gelegenheid om een auto te importeren die louter kortstondig als diensauto van de fabriek gefungeerd heeft. Door onze samenwerking hebben wij exclusief inzicht in het aankomende aanbod, en dat al ruim voordat dergelijke auto’s officieel (online) te koop worden aangeboden door overige dealers. De zogenaamde ‘Werkdienstwagens’ komen direct van de fabriek Iin Ingolstadt en zijn kort gereden door een medewerker. Hierbij te denken aan bijvoorbeeld directieleden en managers. Met een gebruikte fabrieksauto heeft u een hoogwaardige en bijna nieuwe auto tegen een zeer aantrekkelijke prijs die zal voldoen aan uw hoge kwaliteitseisen. Afhankelijk van het merk zijn deze auto’s in de regel tussen de 6 en 18 maanden oud en worden met zeer lage kilometerstanden te koop gezet. Dergelijke occasions zijn in Nederland schaars. In Duitsland zijn ze er in overvloed, onder andere bedoeld voor de export. Een slimme keus dus. Enkele voordelen voor u op een rij: Meer zekerheid, meer kwaliteit, meer garantie Zeer lage kilometerstanden Tussen 6 en 18 maanden oud Extra strenge richtlijnen voor optische en technische keuring Auto uitsluitend en direct van een medewerker van de fabriek Altijd uit eerste hand Extra Europese garantiemogelijkheden Altijd zeer compleet uitgerust AUTO IMPORT AUDI FABRIEKSOCCASION Audi fabrieksauto importeren Audi werkdienstwagen importeren Geruikte Audi van de fabriek importeren

Doorzoek 227.493 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Audi of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar