Inbouw ritregistratie systeem

Wanneer u uw auto zakelijk rijdt en geen bijtelling wilt betalen zult u een sluitende rittenadministratie moeten bijhouden om aan de Belastingdienst te kunnen overleggen. Het laten inbouwen van een track & trace systeem of een rit / kilometer registratie systeem dat uw ritten bijhoudt op basis van GPS tracking kan daarbij een handig accessoire zijn om te voorkomen dat u wordt aangeslagen voor de bijtelling op uw zakelijke auto. Maar ook wanneer u juist privé rijdt in uw auto kan het automatisch bijhouden van zakelijke kilometers om te declareren praktisch zijn.

Door uw ritregistratie te automatiseren heeft altijd en overal inzicht in gereden kilometers, eventueel uitgesplitst naar privé en zakelijk. Wij kunnen voor u een track and trace systeem installeren waardoor u inzicht krijgt in uw rijgedrag, de gereden afstanden met eventueel een koppeling naar uw tankpas. U krijgt inzicht in de bezochte adressen en u kunt uw kilometers verantwoorden.

Kilometer registratiesystemen

Wij kunnen bouwen een groot aantal soorten rit / kilometer registratiesystemen inbouwen. Ook de combinatie van een rit / kilometer registratie systeem met een radardetector is hierbij te overwegen in de vorm van een Stinger. Meer hierover vindt u op onze pagina Radar detector.

De mogelijkheden zijn legio. Neem graag contact met ons op indien u wensen en prijzen nader wenst te bespreken.

Wellicht ook interessant:

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar