Ozonbehandeling auto

Mocht er na het reinigen van het interieur (als onderdeel van onze auto poets service) toch nog een onaangename geur in de auto hangen, dan is een ozonbehandeling voor uw auto aan te raden om stank van rook, hondenlucht of andere nare luchtjes en geuren definitief uit uw auto te verwijderen. Een ozonbehandeling verwijdert permanent alle geuren en stank uit uw auto.

Vieze geuren zoals rooklucht of hondenlucht

Alle auto's bouwen door regelmatig gebruik geuren op. Bijvoorbeeld wanneer er in de loop der tijd door het nuttigen van dranken of voedsel resten op moeilijk te reinigen plekken belanden, dampen van rook in gaten en kieren of in de hemelbekleding doordringen, uitlaatgassen en stof van binnen- en buitenaf in het aircosysteem belanden of geuren van huisdieren en lichaamsgeuren doordringen overal in de auto. Voor het effectief verwijderen van deze geuren uit uw auto is een ozonbehandeling de oplossing.

Geurverwijdering door behandeling met ozon

Ozonbehandeling auto

Een ozonbehandeling voor uw auto houdt in dat er een apparaat in de auto wordt geplaatst dat ozon gas produceert. Ozongas bestrijdt nare geuren zoals rooklucht, hondenlucht of andere vieze geuren door  alle bacteriën te doden die deze geur veroorzaken.

Dit is een uiterst effectieve behandeling doordat ozon de geuren elimineert bij de bron en in tegenstelling tot luchtverfrissers e.d. de geuren niet maskeert. Uw auto zal weer fris ruiken en vrij zijn van schadelijke stoffen, allergenen en onaangename geuren.

Voor een effectieve behandeling is het zaak een ozonbehandeling uit te voeren na een grondige reiniging van uw interieur. Om deze reden bieden wij onze ozon behandelingen uitsluitend aan in combinatie met / in aanvulling op onze uitgebreide auto poets service. Neem contact met ons op voor meer informatie of prijzen. Ons autopoetsbedrijf is gevestigd in Zaandam.

Wij kunnen onze auto poets, Waxoyl en ozon behandelingen ook aanbieden voor klanten die geen gebruik maken van onze auto import service.

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.