Veel geïmporteerde automerken uit Duitsland

Bent u benieuwd naar wat veel geïmporteerde automerken uit Duitsland zijn? Er zijn veel automerken die populair zijn om te importeren uit Duitsland. Dat geldt niet alleen voor de van origine Duitse merken zoals Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen en Porsche. Ook (van origine) niet-Duitse merken zoals bijvoorbeeld Mini, Skoda, Volvo, Land Rover (waaronder Range Rover), Kia en Hyundai worden veel geïmporteerd. Maar wat zijn nou goede auto’s om te importeren? Bent u op zoek naar een specifieke jong gebruikte auto die niet in Nederland te vinden is? Dan is het importeren van een auto uit Duitsland wellicht iets voor u. Naast het bijna onuitputtelijke aanbod van jong gebruikte auto's in Duitsland, zijn deze ook nog eens bijzonder scherp geprijsd. Het voordeel zit hem dus niet alleen in slim de BPM berekenen bij import maar ook de Duitse vraagprijzen zijn lager dan in Nederland. Ook een elektrische auto importeren of een hybride auto importeren uit Duitsland loont dus zeker.   

Het is dus niet verwonderlijk dat Nederlanders er massaal voor kiezen om een auto uit Duitsland te importeren. 

Wij helpen u bij het importeren van alle automerken 

Das Import kan u helpen bij het gehele proces van het importeren van uw favoriete automerk. Van het vinden van de juiste auto tot aan de registratie op het Nederlandse kenteken. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een betrouwbare partner te hebben bij het importeren van een auto uit Duitsland. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de Duitse markt zorgen ervoor dat we de beste auto's kunnen vinden voor onze klanten. We bieden verschillende auto import service pakketten aan, zodat u kunt kiezen welke diensten het beste bij uw wensen en budget passen. Van het zoeken naar de juiste auto tot aan de registratie van het Nederlandse kenteken, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Er zijn verschillende automerken die populair zijn om te importeren uit Duitsland. Op onze website vindt u een aanbod van de meest geïmporteerde auto merken. Een belangrijke overweging om een auto te importeren is de dikwijls te realiseren kosten besparing (daarnaast zijn het grote aanbod en uitrustingsniveau belangrijke overwegingen). Maar wat kost een auto importeren nou precies? Omdat dit lastig is in te schatten wanneer u op de diverse Duitse autosites surft hebben wij een module ontwikkeld waarmee u in een groot aanbod van importauto's kunt zoeken waarbij alle prijzen inclusief BPM en alle importkosten worden weergegeven. Zo weet u precies  wat de auto op Nederlands kenteken zal kosten en kunt u makkelijker inschatten of het invoeren van de desbetreffende auto interessant is voor u.

201.813 import auto's van alle merken incl. BPM en invoer kosten

Onderstaand vindt u, per merk gesorteerd, importauto's uit Duitsland inclusief BPM en alle kosten voor invoeren. Het betreffen uitsluitend import occasions van 2012 en jonger van officiële merkdealers in Duitsland. Wij zijn u graag van dienst bij het importeren van één van deze auto's.

Klik op het desbetreffende merk voor het actuele officiële merkdealer occasion aanbod. 

25.423 BMW's incl. BPM

BMW is het meest populaire merk onder onze klanten. Met name de 5-serie Touring importeren wij veel. Andere BMW modellen zoals de 3-serie, diverse X modellen zoals de X3 en de X5 komen ook veelvuldig in onze aanvragen voorbij.

Ga naar: BMW invoeren

29.939 Audi's incl. BPM

Na BMW zijn importauto's van het merk Audi het meest gewild onder onze klanten. We importeren onder meer veel Audi Q7's, Q5's en A6, A5 en A4 modellen.

Ga naar: Audi invoeren

25.238 Mercedessen incl. BPM

Ook Mercedes-Benz is een populair merk onder de importauto's. Onder meer de S-klasse, E-klasse, C-klasse en CLS-klasse zien wij vaak voorbij komen.

Ga naar: Mercedes-Benz invoeren

2.133 Porsches incl. BPM

Wanneer u een jonge Porsche occasion wilt importeren uit Duitsland kunt u veelal rekenen op een forse besparing. Wij hebben al veel Duitse Porsches naar Nederland getransporteerd. Onder meer de 911, Cayenne, Panamera en Macan zijn populaire import auto's.

Ga naar: Porsche invoeren

44.994 Volkswagens incl. BPM

In absolute aantallen is Volkswagen verreweg het meest geïmporteerde merk occasion in Nederland. De Volkswagen Golf en Polo staan op nummer 1 en 2 van de meest geïmporteerde modellen. Wij importeerden ook veel Volkswagen Golf's, maar ook onder meer de Sharan, Touareg en Touran.

Ga naar: Volkswagen invoeren

 13.038 Volvo's incl. BPM

Ondanks dat Volvo geen Duitse wortels heeft, is Volvo in aantallen geïmporteerde occasions zeker geen merk dat onder doet voor merken als Audi en BMW. Zeker met de nieuwere modellen met wat lagere CO2-uitstoot dan voorheen verwachten wij dat Volvo populair zal blijven. De nieuwe Volvo XC90 hebben wij reeds meerdere malen mogen invoeren en ook onder meer de XC60, V70, V60, V90 en S90 zullen wij nog regelmatig de grens over laten gaan.

Ga naar: Volvo invoeren

 106 Aston Martins incl. BPM

Aston Martin is een merk dat wij niet dagelijks importeren, maar toch wel een aantal keer per jaar. De keren dat wij wel het voorrecht hadden een Aston Martin te importeren waren daarom natuurlijk des te mooier. In dit segment zijn, voor wie het zich kan veroorloven, zeer aanzienlijke besparingen te realiseren van soms vele tienduizenden euro's. Een gewaardeerde klant waarvoor wij een Aston Martin Vanquish hebben geïmporteerd heeft maar liefst ca. €50.000,- besparing gerealiseerd t.o.v. vergelijkbare Nederlandse prijzen door via ons te importeren. Dit soort astronomische bedragen zijn natuurlijk lastig te negeren wanneer u hier eenmaal weet van heeft.

Ga naar: Aston Martin invoeren

 56 Bentley's incl. BPM

Ook Bentley valt in een segment dat niet voor iedereen is weggelegd maar wel zeer aanzienlijke besparingen te realiseren zijn. Van de besparing alleen al kunt u soms letterlijk zelfs al meerdere kleine middenklassers kopen. De Bentley's die wij hebben mogen invoeren hebben onze klanten allemaal minimaal meerdere tienduizenden euro's voordeel opgeleverd.

Ga naar: Bentley invoeren

 134 Ferrari's incl. BPM

Voor diegenen die zo gefortuneerd zijn dat ze zich een Ferrari kunnen (en durven) veroorloven is de Nederlandse markt veelal te klein. Alleen daarom al is over de grens kijken in Duitsland een zeer interessant alternatief. Ook hier kunnen uiteraard zeer aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd. Wilt u een bijzondere Ferrari, al dan niet als investment car, aanschaffen? Raadpleeg dan ook zeker het Duitse aanbod is ons advies. Wij zijn u in ieder geval graag van dienst. U bent niet de eerste voor wie wij de invoer van een Ferrari organiseren en wij weten hoe we moeten omgaan met exclusieve auto's.

Ga naar: Ferrari invoeren

 2.672 Jaguars incl. BPM

Het importeren van een jonge Jaguar occasion uit Duitsland kan zeer zeker lonend zijn. Het aanbod is iets beperkter dan het aanbod van de Duitse merken maar is altijd nog vele malen groter dan wat u in Nederland kunt vinden van dit merk. Een auto als de Jaguar F-type is een auto die wij al veelvuldig hebben geïmporteerd en waar forse besparingen op behaald kunnen worden. Daarnaast importeerden wij onder meer de Jaguar XF, XJ en de XKR, maar eigenlijk loont het bij de meeste jonge Jaguar modellen wel om deze te importeren.

Ga naar: Jaguar invoeren

 52 Lamborghini's incl. BPM

Lamborghini is nog zo'n super exclusief merk waar wij niet dagelijks klanten voor hebben maar waar wel gigantische besparingen te realiseren zijn bij invoer uit Duitsland. In het jaar dat wij een Lamborghini Gallardo Spyder importeerden waren er überhaupt slecht 4 Lamborghini's verkocht in Nederland, zo exclusief is een Lamborghini dus. Bent u in de markt voor zo'n exclusieve auto? Wij hebben reeds meerdere supercars geïmporteerd en zijn u graag van dienst.

Ga naar: Lamborghini invoeren

1.787 Land Rovers incl. BPM

Ook Land Rovers worden uit Duitsland geïmporteerd. Met name de Land Rover Discovery en Defender. Besparingen kunnen flink oplopen en het loont in veel gevallen zeker om over de grens te kijken. Daarnaast zijn de Ranger Rover modellen (Range Rover, Range Rover Sport en Range Rover Evoque) populaire en interessante importauto's (zie ook Range Rover importeren).

Ga naar: Land Rover invoeren

219 Lexussen incl. BPM

Een ander merk waar niet zo veel aanbod in is als van de Duitse merken is het merk Lexus. Wanneer u een dergelijke occasion zoekt kan het echter zeker wel lonen een Lexus in te voeren uit Duitsland. Ook hier geldt dat het aanbod bij onze oosterburen aanzienlijk uitgebreider is dan in Nederland. Wij hebben met name veel RX450h Lexussen geïmporteerd uit Duitsland maar ook andere modellen zoals de NX, de GS en de LS  invoeren kan lucratief zijn.

Ga naar: Lexus invoeren

 3 Maserati's incl. BPM

Een redelijk exclusief merk dat echter enorm in opkomst is, is het merk Maserati. Door de komst van nieuwe motoren en de nieuwe Ghibli maar ook de vernieuwde Quattroporte is dit merk steeds praktischer te berijden. Ook de Maserati GranTurismo die wij reeds hebben mogen importeren zouden wij graag opnieuw voor u over de grens laten transporteren. Zoekt u een jonge Maserati occasion, kijk dan vooral ook over de grens. Het occasionaanbod is veel groter en er liggen dikwijls fikse besparingen in het verschiet door een Maserati in te voeren uit Duitsland.

Ga naar: Maserati invoeren

 4.168 Mini's incl. BPM

Ook Mini is met een paar duizend jaarlijks geïmporteerde occasions goed vertegenwoordigd in de statistieken. Zoekt u een jonge Mini met weinig kilometers en een degelijke uitrusting of een S model, dan is er een grote kans dat u in Duitsland een leuke zaak kunt doen. Het grote Duitse aanbod vergemakkelijkt in ieder geval uw zoektocht.

Ga naar: Mini invoeren

 29 Rolls-Royce's incl. BPM

Misschien wel het merk dat het meest synoniem staat voor de ultieme luxe. Sommige klanten willen hun Rolls-Royce helemaal zelf kunnen configureren maar er is zeker ook een markt voor jong gebruikte Rolls-Royce's voor de slimme koper. In Nederland is het aanbod sowieso erg beperkt maar in Duitsland kunt u uw keuze uit een wat ruimer aanbod maken. Een mooie besparing is daarbij dikwijls snel gerealiseerd als bijkomend voordeel.

Ga naar: Rolls-Royce invoeren

4.253 Hyundai's incl. BPM

Hyundai is tegenwoordig één van de grootste automerken ter wereld is. Het merk staat bekend om zijn betaalbare en betrouwbare auto's, zoals de populaire Hyundai Tucson en Hyundai Kona SUV's. Hyundai heeft ook een aantal baanbrekende elektrische voertuigen op de markt gebracht, waaronder de Hyundai Ioniq en de Hyundai Kona Electric. Met name deze laaste modellen zijn mateloos populair om te importeren uit Duitsland.

Ga naar: Hyundai invoeren

2.981 KIA's incl. BPM 

KIA is een Zuid-Koreaans automerk dat in 1944 is opgericht en bekend staat om zijn betaalbare en betrouwbare auto's. Het merk heeft in de afgelopen jaren veel succes gehad met zijn modellen, zoals de Kia Sportage en Kia Sorento SUV's, evenals de Kia Optima sedan. Kia heeft zich ook gericht op elektrische voertuigen en heeft modellen zoals de Kia Niro EV en de Kia Soul EV op de markt gebracht, die populair zijn bij autokopers die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk alternatief. In Nederland zijn dit soort auto's natuurlijk extreem populair en deze modellen worden dan ook veel geïmporteerd. KIA produceert veel auto's in Europa, waaronder ook in Duitsland. De meest populaire Kia-modellen in Nederland de Kia Niro, de Kia Stonic en de Kia Sportage, worden allemaal in Europese fabrieken geproduceerd.

Ga naar: Kia invoeren

7.558 Fords incl. BPM

Ford is een Amerikaans automerk maar produceert ook veel van zijn auto's in Europa. Onder meer in Duitsland, maar ook in Spanje. Het merk produceert een breed scala aan voertuigen, van kleine hatchbacks tot grote SUV's en personenbusjes. Met name de laatste categorie zijn populaire Ford's om uit Duitsland te importeren.  

Ga naar: Ford invoeren

Ander merk auto invoeren?

Staat uw gezochte merk niet in bovenstaande lijst? Wij hebben getracht de meest gangbare merken apart te vermelden. Het kan echter zijn natuurlijk dat uw favoriete merk er niet tussen staan. Probeert u het alstublieft dan nog middels onderstaande zoekmodule waar nog een aantal andere automerken tussen staan. Alle auto's die u hier in vindt staan te koop bij officiële Duitse merkdealers.

 

Staat uw merk of model er ook hier niet tussen?

Staat uw gewenste merk of model niet in onze zoekmodule en/of heeft u een andere auto gevonden op een van de Duitse tweedehands autowebsites waarvoor u een BPM berekening en offerte voor import wilt? Dan kunnen we uiteraard nog steeds van dienst zijn. Wij berekenen graag gratis en vrijblijvend de rest-BPM en overige kosten voor het invoeren van de desbetreffende occasion voor u. Voor hieronder de weblink in van de door u gevonden auto.

Vul weblink advertentie in
Geen URL? Klik hier: BPM calculator

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.