Toyota Previa 2.3 Ghia uit Duitsland importeren

Deze Toyota Previa 2.3 Ghia Previa 2.3 Ghia hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2009
Kilometerstand
35.500 KM
Kleur
Wit

Wilt u ook een Toyota Previa 2.3 Ghia Previa invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Toyota Previa 2.3 Ghia Previa kopen in Duitsland

Deze Toyota Previa 2.3 Ghia Previa 2.3 Ghia hebben wij 01-01-2012 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Toyota Previa 2.3 Ghia Previa zou € 53.600 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 39.800 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Toyota Previa 2.3 Ghia Previaof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Toyota Previa 2.3 Ghia Previa 2.3 Ghia

De uitrusting van deze geïmporteerde Toyota Previa 2.3 Ghia Previa 2.3 Ghia was als volgt.

Deze Toyota Previa uit Duitsland hebben wij in Januari 2012 ingevoerd en afgeleverd aan een tevreden klant.

 

NL nieuwprijs 53.600 euro

Prijs na import 39.800 euro (Incl. BPM)

 

Meeropties af-fabriek:

 

Buitenspiegels elektrisch inklapbaar

Metallic

Parkeersensoren voor en achter

Telefoonvoorbereiding + Bluetooth

Verwarmde voorstoelen

Navigatiesysteem

Alle 7 stoelen in lederDeze Toyota Previa uit Duitsland hebben wij in Januari 2012 ingevoerd en afgeleverd aan een tevreden klant.

 

[endif]-->

 

NL nieuwprijs 53.600 euro

Prijs na import 39.800 euro (Incl. BPM)

 

Meeropties af-fabriek:

 

Buitenspiegels elektrisch inklapbaar

Metallic

Parkeersensoren voor en achter

Telefoonvoorbereiding + Bluetooth

Verwarmde voorstoelen

Navigatiesysteem

Alle 7 stoelen in leder

Doorzoek 222.489 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Toyota of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar