Informatie omtrent Corona Lees meer

Offerte zelf importeren

Offerte ID
Datum
Zelf importeren
Geselecteerde dienstverlening:
0/ | 0
Uw contactpersoon
Vragen? Neem contact op met:

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We hebben op basis van de advertentie van de auto een zeer gerichte schatting gemaakt van de BPM bij import. We hebben daarbij tevens gekeken naar de mogelijkheden voor een BPM berekening op basis van een waardebepaling. Een waardebepaling leidt niet tot een lager BPM bedrag in dit geval. De rest-BPM op basis van de afschrijvingstabel van de Belastingdienst Douane komt voor deze auto uit op een bedrag van €0,-.

Rest-BPM taxatiewaarde niet interessant
Rest-BPM afschrijvingstabel 0 EUR

N.B. we zijn hierbij uitgegaan van de CO2-uitstoot zoals vermeld in de advertentie en een geschatte nieuwprijs, fouten (bijv. in de advertentie) kunnen invloed hebben op dit bedrag. Vraag ons altijd om een extra controle voordat u een auto aanschaft.

Zelf importeren

U heeft aangegeven dat u de auto zelf wilt importeren. Wij kunnen u hier op de volgende manieren mee van dienst zijn.

Opstellen BPM aangifte 50 EUR
100% acceptatiegarantie GRATIS
Waardebepaling taxatierapport n.v.t.

Genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW.

Kentekenplaten + WA-verzekering 200 EUR
Verzendkosten 39 EUR
Belangrijke info m.b.t. gebruik eendagskenteken

Genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW.

Toch liever uitbesteden? Overweeg nog eens onze auto import service..

Weet u zeker dat u de auto zelf wilt importeren? Er zijn verschillende redenen om toch nog een goed te overwegen de import van uw auto aan ons uit te besteden.

Auto import service

Besteed de import van uw auto uit, zet uw aanvraag om van “zelf importeren” naar “auto import service”:

Voordelen auto import service

Auto invoeren RDW

 • “Versnelde Individuele Aanvraag” bij de RDW via Das Import
 • Direct keuren (particuliere afspraken vaak drie weken wachttijd)
 • Snellere doorlooptijd aanvraag kenteken
 • De RDW keurt op locatie bij ons dus wij rijden hiervoor niet met uw auto naar de RDW

Transport een aankoopafwikkeling

 • All-risk verzekerd transport
 • Aanzienlijke tijdsbesparing vs. zelf overrijden
 • Geen kosten voor 5-daags kenteken, brandstof, reis
 • Aankoopafwikkeling (> 15 jaar ervaring)
 • Controle importdocumenten
 • Aankoopkeuring mogelijk

Overig

 • Overdekte stalling tijdens wachtperiode (niet overal mogelijk zonder kenteken)
 • Aflevering aan huis mogelijk
 • Geen rompslomp!
Totale kosten auto import service
Auto import service
0 EURexcl. aanschaf auto
Rest-BPM 0 EUR
Importkosten 0,00 EUR
Diensten 0,00 EUR
Aanschaf auto
onbekend
excl. onderhandeling
Vraagprijs Duitsland excl. BTW
onbekend
16% Duitse BTW
onbekend
Korting Nader te bepalen
Waarom importeren via Das Import?

Het staat u natuurlijk vrij te kiezen hoe u uw auto al dan niet importeert. De veelal te realiseren besparing en het bijna onuitputtelijke Duitse aanbod hoeven wij u daarbij uiteraard niet te verkopen. Maar waar kan Das Import wel het verschil maken?

Het aanschaffen van een auto in Duitsland en deze importeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Wij hebben in de afgelopen vijftien jaar duizenden auto’s mogen importeren en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Door onze omvang kunnen wij daarnaast met scherpe tarieven werken en door slim gebruik te maken van verschillende BPM regimes kunnen wij u veel geld besparen. Ons consult verdient zich daardoor in de meeste gevallen minimaal terug. Ook als u weinig tijd heeft is het importeren van een auto via Das Import een fluitje van een cent. Van Aanschaf van de auto tot Zorgeloze aflevering aan huis, alles kunnen wij u als ervaringsdeskundige efficiënt uit handen nemen. Beloven is echter één ding, waarmaken een ander. Luister daarom vooral niet naar ons, luister naar het oordeel van onze klanten:

Bekijk alle referenties
Financiering

Voor zakelijke klanten bieden wij een financial lease oplossing en voor particuliere klanten private finance. Met onderstaande module kunt u uw maandbedrag berekenen voor het financieren van de auto uit bovenstaande offerte.

Totaalbedrag auto
Excl. BTW
EUR
Aanbetaling
EUR
Looptijd
mnd
Slotsom
EUR
Leasebedrag:
0,00 EUR p/mnd.
Financial Lease: Dit is een zakelijke vorm van leasen waarbij de auto eigendom van het bedrijf blijft. De BTW over de aanschaf en import van de auto kan worden teruggevorderd als u BTW plichtig bent en wordt daarom niet meegefinancierd. Onderstaande berekening is gebaseerd op de totaalprijs (excl. BTW) van de auto op Nederlands kenteken inclusief transport en aankoopafwikkeling en alle kosten voor de financiering.
Private finance: Dit is een privé autofinanciering met een vaste looptijd en rente. U betaalt elke maand een vast bedrag en weet hierdoor precies waar u aan toe bent. Bovendien kunt u tussentijds tegen vergoeding extra bedragen aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. Aan het eind van de looptijd bent u 100% eigenaar van de auto. Onderstaande berekening is gebaseerd op de totaalprijs van de auto op Nederlands kenteken inclusief transport en aankoopafwikkeling en alle kosten voor de financiering.
Inruil

Ook voor de inruil van uw huidige auto komt u bij ons terecht.

Inruilbod opvragen
Verzekering

Voor het sluiten van de uiteindelijke verzekering van de auto brengen wij u graag in contact met een partner waar wij mee samenwerken. Zij kunnen u een concurrerende verzekeringsofferte doen voor een allrisk dekking op basis van de aanschafwaarde van de auto in plaats van de nieuwwaarde. Dit resulteert in een scherpere premie die mogelijk interessant is voor u.

Verzekering
Inbouw accessoires

Onder meer SCM alarm- en voertuigvolgsystemen.

Inbouw
Binnenkijken bij Das Automotive

Disclaimer: Wij streven er naar u zo correct en zorgvuldig mogelijk te informeren. Niettemin aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie in onze offertes en verstrekte informatie. Bepaalde berekeningen en teksten worden (deels) automatisch gegenereerd en/of gebaseerd op (soms foutieve) informatie afkomstig uit advertenties van derden. Daarnaast kan het in een uitzonderlijk geval voorkomen dat er een menselijke fout wordt gemaakt. Hoewel uitzonderlijk, zijn onjuistheden daarom nooit 100% uit te sluiten. Vraag ons daarom altijd om een definitieve controle alvorens u een auto in Duitsland aanschaft zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Ja, ik wil deze auto importeren

Vervolgstappen: