Banden- en velgen service

Banden- en velgen service

Wanneer u een auto koopt heeft deze niet altijd de gewenste velgen. Het kan echter een dure beslissing zijn dit doorslaggevend te laten zijn in uw keuze voor een bepaalde auto vanwege de mogelijke prijsverschillen tussen geadverteerde auto's. Het is daarom goed te weten dat wij u met scherpe prijzen van dienst kunnen zijn voor het leveren van vrijwel alle soorten velgen (origineel of kwalitatieve imitatie) en winter- of zomerbanden.

Banden zijn het enige contact met de weg en dus van grote invloed op uw rijcomfort en veiligheid. Door de juiste banden onder uw auto te monteren beïnvloedt u beide factoren. Daarnaast hebben velgen natuurlijk grote invloed op het uiterlijk van de auto.

Zonder vertraging

Wij kunnen u tijdens het importproces zonder dat dit vertraging oplevert van dienst zijn met onze banden- en velgen service. Zo krijgt u uw import auto geleverd met de gewenste velgen of bijvoorbeeld een extra winter- of zomerset. Ook voor het spuiten van uw velgen en/of repareren van stoeprandschades kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op voor meer informatie of prijzen.

Wellicht ook interessant:

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar