Doorzoek 262.934 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Banden- en velgen service

Banden- en velgen service

Wanneer u een auto koopt heeft deze niet altijd de gewenste velgen. Het kan echter een dure beslissing zijn dit doorslaggevend te laten zijn in uw keuze voor een bepaalde auto vanwege de mogelijke prijsverschillen tussen geadverteerde auto's. Het is daarom goed te weten dat wij u met scherpe prijzen van dienst kunnen zijn voor het leveren van vrijwel alle soorten velgen (origineel of kwalitatieve imitatie) en winter- of zomerbanden.

Banden zijn het enige contact met de weg en dus van grote invloed op uw rijcomfort en veiligheid. Door de juiste banden onder uw auto te monteren beïnvloedt u beide factoren. Daarnaast hebben velgen natuurlijk grote invloed op het uiterlijk van de auto.

Zonder vertraging

Wij kunnen u tijdens het importproces zonder dat dit vertraging oplevert van dienst zijn met onze banden- en velgen service. Zo krijgt u uw import auto geleverd met de gewenste velgen of bijvoorbeeld een extra winter- of zomerset. Ook voor het spuiten van uw velgen en/of repareren van stoeprandschades kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op voor meer informatie of prijzen.

Wellicht ook interessant:

Multimedia inbouwen

Carkit inbouwen

Radar detector inbouwen

Auto import service

Auteur: Job Das
Een auto importeren in zes stappen: