Auto multimedia

Lange autoreizen tijdens de vakantie zijn niet altijd even leuk. Zeker niet met kinderen die jengelen en zich vervelen. Maar dat is nu allemaal verleden tijd. Met de nieuwste auto multimedia techniek wordt uw (geïmporteerde) auto een echt amusementscentrum. Wij bouwen alle soorten auto multimedia in. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Denk hierbij onder meer aan computer / PC in de auto, iPad / tablet integratie, een Wifi hotspot of LCD-schermen in de hoofdsteunen, rugleuning of dakhemel voor het afspelen van DVD, digitale televisie (Digitenne) of gebruik van spelcomputers.

LCD schermen: opbouw of inbouw in de hoofdsteunen

U kunt televisie kijken, spelletjes doen, een DVD zien en een MP3 of CD-Rom beluisteren. De TFT of LCD schermen zijn er in allerlei maten en merken en alles is in de auto perfect te integreren. Of het nu gaat om een beeldscherm in het dashboard, in de hoofdsteunen of tegen de dakhemel, alles wordt op een professionele manier en volledig naar uw wens gemonteerd. Bovendien is aan de multimedia en de schermen op een perfecte manier een navigatiesysteem te koppelen.

Auto multimedia

TV kijken in de auto met Digitenne

Het is tegenwoordig goed mogelijk om TV te kijken in de auto. Wij kunnen door het inbouwen van een volledig weggewerkt Digitenne televisie systeem TV kijken in de auto voor u mogelijk maken. Dit kan voorin, al dan niet na een vrijschakeling van de beveiliging tijdens het rijden, maar ook achterin op LCD schermen op of in de hoofdsteunen.

DVD in de auto

Ook het kijken van DVD in de auto behoort tot de mogelijkheden. Dit kan naar wens op allerlei verschillende manieren geïntegreerd worden: op het systeem van de auto, een toploader, een DVD speler of DVD-wisselaar onder de stoel of in het dashboardkastje, een draadloze wifi DVD streamer voor het afspelen op al dan niet in de hoofdsteunen geïntegreerde tablets, etc. De mogelijkheden zijn legio.

DVD in de auto Wifi hotspot in de auto LCD schermen in de hoofdsteunen

Overige mogelijkheden

Het integreren van multimedia bronnen in uw auto gaat verder dan afspelen via voornoemde LCD schermen.

iPad integratie

Tablets zoals de iPad mini kunnen tegenwoordig mooi geïntegreerd worden in de auto. In combinatie met een Wifi DVD streaming device en bijbehorende app is dit een mooie en relatief goedkope manier om een rear seat entertainment systeem te realiseren. Daarnaast kan dit systeem mooi worden uitgebreid met een Wifi hotspot.

iPad mini integratie

PC in de auto

De ultieme manier om van uw auto een rijdend kantoor te maken is natuurlijk door een PC of computer in uw auto te integreren. Dit kan een vaste computer of een laptop zijn die u aan sluit. Alles is mogelijk. In combinatie met onze chauffeursdiensten kan dit uw werkdag heel wat efficiënter maken als u veel op de weg zit.

PC in de auto

Wifi hotspot in de auto

Met een Wifi hotspot kunt u nog efficiënter werken in de auto of kunt u tablets, laptops of smartphones met internet verbinden. Wij bouwen graag een wifi hotspot voor u in.

Navigatie

Wij bieden het nieuwste van het nieuwste op het gebied van navigatie in de hoogste kwaliteit en met onbeperkte mogelijkheden. Bijvoorbeeld:

  • Navigatie-systemen met een "pijl-systeem" in het schermpje van de auto-radio
  • Navigatie-systemen waarbij een breedbeeldscherm uit een radio schuift
  • Stand-alone systemen met een losse monitor op of in het dashboard of zelfs het navigatiescherm verwerkt in de binnenspiegel
  • Portable navigatie-systemen
  • Digitale televisie in uw auto

Parkeersensoren of achteruitrijcamera

Tot slot kunnen wij ook handige producten inbouwen als het gaat om het parkeren en achteruitrijden te vergemakkelijken. Parkeersensoren en achteruitrijcamera bieden van we de verschillende merken. Deze worden voor het oog onzichtbaar weggewerkt.

Das Import levert nagenoeg alle merken multimedia en navigatiesystemen en de mogelijkheden zijn grenzeloos. Aarzel dus niet te informeren naar de mogelijkheden, wij beperken ons niet tot voornoemde zaken en zullen voor iedere vraag een maatwerk oplossing proberen aan te dragen.

Neem graag contact met ons op indien u wensen en prijzen nader wenst te bespreken.

LCD schermen achter in de auto

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.