Radar detector

Veel klanten van onze auto import service maken gebruik van de mogelijkheid die wij bieden tot het inbouwen van een radar detector of lasershield. Boetes zijn absurd hoog tegenwoordig en als u veel op de weg bent en daarbij soms haast heeft verdient het zich al vrij snel terug om een radar detector in te laten bouwen. Wij bouwen daartoe onder meer de Stinger DSI, Stinger Card, Stinger VIP en Stinger lasershield in.

Inbouwen Stinger radardetector

Wij kunnen de Stinger, in overleg met de klant, op verschillende plekken inbouwen. Dit kan weggewerkt achter een klepje zijn, juist handig in uw zicht of verdekt door het apparaat te spuiten in de kleur van de achtergrond zoals het dashboard.

Wij kunnen een Stinger DSI, een Stinger Card of een Stinger VIP in uw auto inbouwen. Daarnaast kan dit eventueel nog worden uitgebreid met en lasershield.

Stinger radar detectie

Stinger staat voor 'de luxe van relaxed rijden'. Dat blijkt uit de producthistorie van Stinger en wordt opnieuw bewezen door de DSI Computer. De nieuwe Stinger bevat componenten die tot nog toe uitsluitend in peperdure defensie-elektronica werden toegepast en waarvan u nu voor het eerst in een consumentenproduct kan profiteren.

Om dit mogelijk te maken hebben de Stinger-ingenieurs revolutionaire technieken ontwikkeld. Bovendien zijn zij erin geslaagd de DSI Computer zo gebruiksvriendelijk te maken dat u via het eenvoudig bedienbare display over de DSI kan beschikken.

De DSI is door Stinger in Nederland ontwikkeld en wordt, ten einde een optimale betrouwbaarheid te garanderen, ook binnen de EU geproduceerd. Overigens heeft de introductie van de DSI Stinger's honger naar het ontwikkelen van steeds betere producten niet gestild. Integendeel, Stinger wil voorop blijven lopen met vooruitstrevende technieken. Om die reden heeft Stinger de DSI bijzonder toekomstbestendig gemaakt. Nieuwe functionaliteit kan door middel van software-updates of het aansluiten van een extra module eenvoudig worden toegevoegd.

Rijden met de DSI is autorijden met voorkennis, want met de DSI weet u precies wat u onderweg te wachten staat. En wat niet. Dat rijdt wel zo relaxed.

Ritregistratie

Als u uw ritgegevens nodig heeft voor het bijhouden van een rittenregistratie kunt u uw Stinger tevens gebruiken als ritregistratie systeem. Door gebruik te maken van Stinger Desktop kunt u al uw ritgegevens beheren: alle verzamelde data kunt u bekijken, opslaan, sorteren en printen.

Meer informatie over de verschillende Stinger producten vindt u eveneens op www.stinger.nl.

Neem graag contact met ons op indien u wensen en prijzen nader wenst te bespreken.

Radar detector laten inbouwen in import auto (Stinger DSI, Stinger Card en Stinger VIP)

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.