Auto accessoires - professionele inbouw service

Ook voor de inbouw van auto accessoires bent u bij ons aan het goede adres. Als importeur van voornamelijk exclusieve auto’s houden wij rekening met alle specifieke aanvullende wensen van onze klanten. Het kan zijn dat de auto die wij voor u importeren nog niet helemaal aan uw wensen en specificaties voldoet. Bepaalde veiligheids-, multimedia- of communicatiesystemen of esthetische aspecten kunnen nog ontbreken op de te importeren auto en u wenst deze accessoires nog extra ingebouwd danwel geleverd te krijgen. Tijdens het import proces kunnen wij professionele inbouw service van veel voorkomende auto accessoires verzorgen doorgaans zonder dat dit vertraging oplevert voor het afleveren van uw auto.

Eist uw verzekering bijvoorbeeld een uitgebreider alarmsysteem, heeft u een extra set winterbanden nodig, of wilt u LCD-schermen of een iPhone-aansluiting laten inbouwen? Geen enkel probleem, Das Import kan tijdens het auto import traject zorg dragen voor de inbouw van de meest uiteen lopende auto accessoires zoals onderstaand uitgebreid voor u uiteengezet. De meeste auto accessoires die wij inbouwen voor klanten van onze auto import service worden ingebouwd direct nadat de auto is ingevoerd bij de RDW / Douane en de auto een aantal dagen stil staat in afwachting van de afgifte van een kentekenbewijs door de RDW.

Ook voor klanten die geen gebruik maken van onze import service

Ook wanneer u geen gebruik maakt van onze auto import service kunnen wij u van dienst zijn met de inbouw van genoemde auto accessoires. Aarzel dus niet contact met ons op te nemen als u één van onderstaande auto accessoires ingebouwd wilt hebben.

Inbouwservice

Onderstaand vindt u een uitgebreid overzicht van de auto accessoires die wij voor u kunnen inbouwen of welke wij kunnen leveren.

Inbouw auto alarm

Inbouw auto alarm
Wij bouwen alle SCM gecertificeerde auto alarm- en voertuigvolgsystemen in (alarm klasse 1 en 2, alarm klasse 3, alarm klasse 4 en alarm klasse 5 alarmsystemen). Wij werken uitsluitend met hoogwaardig kwalitatieve producten van A-merken. Goedkopere merken hebben statistisch aangetoond aanmerkelijk meer loze alarmmeldingen of laten het juist op cruciale momenten afweten.

Inbouw radar detector

Radar detector inbouwen (Stinger DSI, Card, VIP en lasershield)
Veel van onze klanten maken gebruik van de mogelijkheid die wij bieden tot het inbouwen van een radar detector in de auto. Boetes zijn hoog tegenwoordig en als u veel op de weg bent en soms haast heeft is dit een interessant auto accessoire om in te laten bouwen omdat dit zich dan al snel terug verdient. Wij bouwen onder meer de Stinger DSI, Stinger Card en Stinger VIP radardetectors in en daarnaast ook lasershields.

Leder inbouw of custom leer upgrade

Leder inbouw of custom leer upgrade
Das Import is continu bezig met het in kaart brengen van de wensen van haar klanten. Daartoe hebben wij onlangs de dienst van leder inbouw of een custom leer upgrade voor uw auto toegevoegd aan onze dienstverlening. Ook auto's die al voorzien zijn van lederen bekleding kunnen hiermee een exclusiever karakter krijgen door bijvoorbeeld alcantara elementen, bijzondere stiksels en biezen of het upgraden van een stuur.

Chiptuning

Chiptuning (Audi, BMW, Mercedes, Porsche, etc.)
Chiptuning kan interessant zijn. Helaas zijn er echter enorme kwaliteitsverschillen tussen diverse chiptuning bedrijven. Goedkoop is vaak duurkoop. Wees dus voorzichtig waar u uw auto laat chiptunen, er is heel veel verschil. Wij voeren iedere chiptuning op maat uit, we meten wat voor de specifieke auto het meest ideaal is en geven garantie af.

Banden- en velgen service

 

Banden- en velgen service
Wanneer u een auto koopt heeft deze niet altijd de gewenste velgen. Het kan echter een dure beslissing zijn dit doorslaggevend te laten zijn in uw keuze voor een bepaalde auto vanwege de mogelijke prijsverschillen tussen geadverteerde auto's. Het is daarom goed te weten dat wij u met scherpe prijzen van dienst kunnen zijn voor het leveren van vrijwel alle soorten velgen (origineel of kwalitatieve imitatie). Ook voor banden kunt u bij ons terecht.

Tuning: sportuitlaat, einddemper of luchtfilter

Tuning: sportuitlaat, einddemper of luchtfilter
Voor sportieve auto's uit het hogere segment kan het verleidelijk zijn de beleving nog net even wat op te krikken door tuning. De mogelijkheden hiervoor zijn legio. Wij kunnen u in ieder geval van dienst zijn met het leveren en monteren van een sportuitlaat, einddemper of een luchtfilter. Heeft u andere wensen op het gebied van tuning? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen.

Autowrappen of car wrapping

Autowrappen of car wrapping
Autowrappen of car wrapping heeft de laatste tijd sterk aan populariteit gewonnen. Het is een relatief goedkope manier om uw auto van een andere kleur te voorzien en met de diverse beschikbare matte kleuren bovendien een goede manier om een auto een bijzondere en exclusieve uitstraling te geven. Neem contact met ons op voor meer informatie over carwrapping.

Auto ramen blinderen
Het blinderen of tinten van auto ramen is een auto accessoire waar veel vraag naar is. Een raamfolie heeft de positieve eigenschap de inval van zonnestralen te reduceren, dit houdt hitte buiten en kan zelfs een brandstofbesparing opleveren doordat de airco minder hard hoeft te werken. Daarnaast is privacy een overweging om uw auto ramen te laten blinderen en tot slot natuurlijk de sportieve uitstraling die veel mensen mooi vinden.

Auto poetsen of Waxoyl behandeling

Auto poetsenWaxoyl behandeling, Motorreiniging en Ozonbehandeling
Om de uitstraling van uw auto zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen is het professioneel laten poetsen van uw auto een aanrader. Het verschil met een reguliere auto wasbeurt is enorm. Voor de conservering van de lak van uw auto is een Waxoyl behandeling aan te raden. Dit verzegelt de lak waardoor deze langer mooi blijft en zijn glans behoudt.

Overige inbouwmogelijkheden

Wij hebben getracht een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van de inbouw van auto accessoires. Wij beperken ons echter niet noodzakelijkerwijs tot uitsluitend voornoemde auto accessoires.

Wij streven er naar voor al uw persoonlijke wensen een passende oplossing te bieden. Onze monteurs hebben de know how, ervaring en de opleiding om alle apparatuur op de meest kwalitatieve manier in te bouwen in elk type auto. Wij bieden hiertoe een bijna ongelimiteerde service op het gebied van de inbouw van auto accessoires. Maatwerk is ons vak. Aarzel daarom niet contact met ons op te nemen wanneer u specifieke wensen heeft. Wij zullen altijd trachten een maatwerk oplossing voor u te bedenken.

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.