Auto accessoires - professionele inbouw service

Ook voor de inbouw van auto accessoires bent u bij ons aan het goede adres. Als importeur van voornamelijk exclusieve auto’s houden wij rekening met alle specifieke aanvullende wensen van onze klanten. Het kan zijn dat de auto die wij voor u importeren nog niet helemaal aan uw wensen en specificaties voldoet. Bepaalde veiligheids-, multimedia- of communicatiesystemen of esthetische aspecten kunnen nog ontbreken op de te importeren auto en u wenst deze accessoires nog extra ingebouwd danwel geleverd te krijgen. Tijdens het import proces kunnen wij professionele inbouw service van veel voorkomende auto accessoires verzorgen doorgaans zonder dat dit vertraging oplevert voor het afleveren van uw auto.

Eist uw verzekering bijvoorbeeld een uitgebreider alarmsysteem, heeft u een extra set winterbanden nodig, of wilt u LCD-schermen of een iPhone-aansluiting laten inbouwen? Geen enkel probleem, Das Import kan tijdens het auto import traject zorg dragen voor de inbouw van de meest uiteen lopende auto accessoires zoals onderstaand uitgebreid voor u uiteengezet. De meeste auto accessoires die wij inbouwen voor klanten van onze auto import service worden ingebouwd direct nadat de auto is ingevoerd bij de RDW / Douane en de auto een aantal dagen stil staat in afwachting van de afgifte van een kentekenbewijs door de RDW.

Ook voor klanten die geen gebruik maken van onze import service

Ook wanneer u geen gebruik maakt van onze auto import service kunnen wij u van dienst zijn met de inbouw van genoemde auto accessoires. Aarzel dus niet contact met ons op te nemen als u één van onderstaande auto accessoires ingebouwd wilt hebben.

Inbouwservice

Onderstaand vindt u een uitgebreid overzicht van de auto accessoires die wij voor u kunnen inbouwen of welke wij kunnen leveren.

Overige inbouwmogelijkheden

Wij hebben getracht een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van de inbouw van auto accessoires. Wij beperken ons echter niet noodzakelijkerwijs tot uitsluitend voornoemde auto accessoires.

Wij streven er naar voor al uw persoonlijke wensen een passende oplossing te bieden. Onze monteurs hebben de know how, ervaring en de opleiding om alle apparatuur op de meest kwalitatieve manier in te bouwen in elk type auto. Wij bieden hiertoe een bijna ongelimiteerde service op het gebied van de inbouw van auto accessoires. Maatwerk is ons vak. Aarzel daarom niet contact met ons op te nemen wanneer u specifieke wensen heeft. Wij zullen altijd trachten een maatwerk oplossing voor u te bedenken.

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.