Auto ramen blinderen

Auto ramen blinderen

Het blinderen of tinten van auto ramen is een auto accessoire waar veel vraag naar is vanwege de sportieve uitstraling die het een auto kan geven.

Helaas zijn er veel aanbieders op de markt die met slechte kwaliteit lage prijzen kunnen afgeven. Goedkoop is daardoor ook vaak duurkoop of betekent in ieder geval rondrijden met een minder mooi resultaat. Het blinderen van autoruiten is een tijdrovend karwij wat louter goed en mooi uitgevoerd kan worden door professionals met de nodige ervaring hierin. Das Automotive Services heeft door de jaren heen voor een groot aantal tevreden klanten de ramen laten blinderen en indien wenselijk kunnen wij ook u hiermee van dienst zijn.

Voordelen geblindeerde ruiten

Het blinderen van de ramen van uw auto heeft naast de mooie en sportieve uitstraling ook andere voordelen.

Het folie op de ruiten reflecteert zonnestralen waardoor het tinten van autoruiten de positieve eigenschap met zich meebrengt zonnewarmte buiten te houden. Dit draagt bij aan het comfort en kan zelfs een brandstofbesparing opleveren doordat de airco minder hard hoeft te werken. Ook zal uw auto in de zon minder snel opwarmen wat instappen aangenamer maakt.

Uiteraard kan privacy een overweging zijn uw auto ruiten te laten blinderen. Er zijn diverse raam folies beschikbaar met verschillende percentages van lichtdoorlaatbaarheid. Door uw auto ramen met een donkere variant te laten blinderen verhoogt u de privacy achterin uw auto. Ook zullen waardevolle spullen hierdoor minder snel zichtbaar zijn door de ramen. Vanaf de B-stijl van uw auto is het wettelijk toegestaan de ruiten volledig te blinderen mits er een rechter buitenspiegel aanwezig is.

Door de warmte absorptiewaarde zullen uw ruiten voorts minder snel beslaan en tot slot zal bij een eventuele aanrijding het aantal rondvliegende glasdeeltjes aanzienlijk minder zijn door de bindende factor die het raam folie heeft.

Kosten tinten autoruiten

Het blinderen van auto ruiten is maatwerk. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor het tinten van uw ruiten. Wij kunnen ook auto ramen blinderen voor klanten die geen gebruik maken van onze Auto import service.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte aanvraag.

Wellicht ook interessant:

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar