Transport van uw import auto uit Duitsland

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het transport van uw import auto uit Duitsland? Das Import is gespecialiseerd in het importeren van uw auto uit Duitsland. Wij regelen alle aspecten van het importproces, inclusief het transport van uw import auto vanuit Duitsland. Wij bieden verschillende pakketten aan waarmee we u kunnen helpen bij het invoeren van uw auto. U heeft een auto gevonden die u wilt invoeren? Na de eventuele BPM berekenen, zal onder meer de aankoop, een eventuele onderhandeling en het transport van de import auto uit Duitsland moeten worden afgehandeld. Wij kunnen u dit geheel uit handen nemen.

Verzekerd transport per oplegger 

Wilt u een auto uit Duitsland naar Nederland transporteren, maar weet u niet waar te beginnen? Geen zorgen, Das Import kan u hierbij helpen. Als importeur van auto's uit Duitsland bieden wij verschillende auto import pakketten aan, waaronder het Premium import pakket en het Premium + import pakket. Wij nemen hiermee de volledige importprocedure van uw importauto voor onze rekening. Van het bemiddelen bij de aankoop van de auto tot het regelen van het transport en het invoeren en op Nederlands kenteken zetten van de auto.

Wilt u gebruik maken van een auto transport per oplegger waarbij uw importauto allrisk is verzekerd? Dan kiest u voor het Premium of Premium Plus import pakket van Das Import. Met het Premium (Plus) importpakket bemiddelen en ondersteunen wij u gedurende het importproces van uw import auto. Wanneer wij in contact treden met de verkoper, controleren wij de voertuighistorie, aanwezigheid van alle benodigde auto-import documenten, huidige status en onderhandelen wij over de prijs (indien wenselijk, wij berekenen u hiervoor 15% van de gerealiseerde onderhandelingskorting). Hierna controleren wij de koopovereenkomst en maken wij een afspraak met verkoper over het ophalen van uw auto.

Met een volmacht die u ondertekend geeft u ons het recht om uw auto te transporteren van Duitsland naar Nederland (locatie Zaandam). Onze transporteur heeft dan 10 werkdagen de tijd om uw auto bij ons in Zaandam af te leveren. Onze planning zorgt ervoor dat alle auto’s die wij importeren zo slim mogelijk worden ingepland.

Versneld transport van uw import auto

Als u het importproces wilt versnellen kunt u gebruik maken van onze dienst sneltransport auto Duitsland. Dit versnelde transport kunt u optioneel bij het Premium importpakket selecteren of u wanneer u kiest voor het Premium Plus pakket dan is het sneltransport inbegrepen. Door gebruik te maken van versneld transport wint u 5 werkdagen ten opzichte van de normale 10 werkdagen.

Let op: onze doorlooptijden voor transport gelden vanaf het moment dat de verkopende partij de auto klaar heeft staan uiteraard. Het kan zijn dat er nog een beurt moet worden uitgevoerd of dat een auto om een andere reden niet direct klaar staat om opgehaald te worden.  

Gesloten transport van uw Duitse importauto

Heeft u een hele exclusieve of bijzondere importauto die getransporteerd moet worden vanuit Duitsland en wilt u dat uw auto niet beïnvloed kan worden door weersomstandigheden en / of steenslag? Dan kunt optioneel en tegen meerprijs gebruik maken van ons gesloten transport. Hierbij zal uw auto in een gesloten oplegger van Duitsland naar Nederland getransporteerd worden. 

Gesloten én versneld transport vanuit Duitsland

De combinatie om uw auto zo snel mogelijk én zo veilig mogelijk (gesloten) naar Nederland te transporteren is een mogelijkheid die wij onze klanten optioneel en tegen meerprijs ook kunnen aanbieden. Hierbij is uw auto binnen 5 werkdagen in Nederland en wordt u import auto in een afgesloten ruimte getransporteerd. 

LET OP: wij bieden onze diensten voor transport en aankoopafwikkeling, welke onderdeel uitmaken van ons Premium en Premium + import pakket, niet aan voor auto’s die particulier worden aangeboden (“Privatanbieters”) en slechts beperkt voor auto’s die niet bij officiële merkdealers geadverteerd staan en/of ouder dan tien jaar zijn. In onze ervaring kleven er te veel risico’s aan het aankopen van dit soort auto’s op afstand. U kunt dergelijke auto’s met ons Basis import pakket uiteraard wel door ons laten invoeren bij de RDW nadat u de auto zelf heeft overgereden naar Nederland (al dan niet in combinatie met een tijdelijk 5-daags kenteken) of u kunt gebruik maken van een door ons opgesteld BPM aangifterapport.

Transport Duitsland onderdeel van onze auto import service

Onze dienst voor transport maakt deel uit van onze Premium en Premium + pakketten uit onze auto import service zoals hieronder getoond.

Basis
Import pakket
€624,99
Meest geschikt als u ervoor kiest de auto zelf te kopen bij de verkopende partij en deze zelf naar Nederland te rijden. Kies BASIS wanneer u uitsluitend ontzorgd wilt worden bij de registratie in Nederland. Lees meer
Meest gekozen
Premium
Import pakket
€1.665,59
€1.649,99
Kies PREMIUM als u volledig ontzorgd wilt worden. Onze adviseurs regelen het volledige importproces, inclusief contact met de verkoper, koopovereenkomst, verzekerd transport, 15 punten aankomstcheck en Nederlandse registratie. Lees meer
Meeste korting
Premium +
Import pakket
€1.931,79
€1.849,99
Kies PREMIUM + als uitsluitend het beste goed genoeg is voor u. Hiermee ontvangt dat beetje extra met versneld transport en een uitgebreidere 30 punten aankomstcheck. Lees meer

Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u bepaalde vragen? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Foto's van auto's die wij getransporteerd hebben uit Duitsland

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.