Land Rover Discovery importeren | Duits aanbod incl. BPM

Wanneer u overweegt een Land Rover Discovery aan te schaffen, kan het interessant zijn de import van een exemplaar van de Duitse markt in uw afwegingen te betrekken. Het importeren van een Duitse Land Rover Discovery heeft verschillende voordelen. Zo zijn de prijzen op de Duitse occasionmarkt over het algemeen lager en is de keuze groter. Ideaal wanneer u snel en voor een interessant bedrag de Discovery van uw wensen in bezit wilt krijgen. Das Import is al jarenlang de aangewezen specialist wanneer het gaat om de import van auto’s uit Duitsland. Onze ervaring is úw voordeel. Een van die voordelen is onze speciaal ontwikkelde zoekmodule. Dankzij deze module is het afgelopen met uw onzekerheid over de uiteindelijke kosten van een te importeren Discovery: al tijdens het zoeken ziet u direct hoeveel de auto u zal gaan kosten, inclusief alle met de import gemoeide bedragen. En wat is fijner dan optimale duidelijkheid als het om de financiële kant van de aanschaf van een auto gaat?

154 Land Rover Discovery's uit Duitsland incl. BPM en kosten importeren

Land Rover Discovery
HSE
63.777
Land Rover Discovery
HSE
56.091
Land Rover Discovery
75.752
Land Rover Discovery
70.140
Land Rover Discovery
80.695
Land Rover Discovery
106.792
Land Rover Discovery
109.284
Land Rover Discovery
115.061
Land Rover Discovery
54.734
Land Rover Discovery
HSE
61.839
Land Rover Discovery
HSE
63.560
Land Rover Discovery
68.272
Land Rover Discovery
112.497
Land Rover Discovery
HSE
61.451
Land Rover Discovery
HSE
64.758
Land Rover Discovery
SE
55.232
Land Rover Discovery
128.558
Land Rover Discovery
SE
56.356
Land Rover Discovery
102.056
Land Rover Discovery
115.441
Land Rover Discovery
61.451
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 7
  • 8

De Land Rover Discovery

Land Rover brengt de Discovery sinds 1989 op de markt, verspreid over vier generaties. De eerste generatie Discovery was technisch gebaseerd op de Range Rover, maar kon door een eenvoudiger uitvoering prijstechnisch beter concurreren met de grote Japanse concurrentie in dit segment. De tweede generatie, die in 1998 het licht zag, was technisch nog steeds geënt op hertzelfde onderstel en ook uiterlijk waren de overeenkomsten met de voorganger onmiskenbaar. De derde generatie van de Discovery, die in 2004 op de markt kwam, was daarentegen zowel onderhuids als uiterlijk geheel nieuw. In tegenstelling tot de eerste twee series was deze derde Discovery niet meer gebaseerd op het onderstel van de Range Rover, maar van een geheel nieuw, eigen ontwerp. De motoren waren afkomstig van zusterbedrijf Jaguar. In 2008 volgde wederom een gewijzigde serie, die als Discovery 4 door het leven gaat.

Das Import helpt u met de import van uw Land Rover Discovery uit Duitsland

Wanneer u eenmaal hebt besloten uw Land Rover Discovery uit Duitsland te importeren, zal de eerste vervolgstap het zoeken van een geschikt exemplaar zijn. U kunt hiervoor terugvallen op een veelheid aan Duitse autowebsites, maar het zoeken met de zoekmodule van Das Import biedt u het voordeel dat u meer duidelijkheid verkrijgt over de totaalprijs, inclusief alle importkosten.

Bij de aanschaf van een auto in Duitsland is het altijd belangrijk om goed te letten op de leeftijd en de kilometerstand. Deze factoren bepalen namelijk de heffing van BPM en/of BTW. U leest hier meer over op Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

Das Import helpt u graag bij de aanschaf en de invoer van uw Discovery. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen en behoeden u voor onverwachte extra kosten. Om u beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij een duidelijk stappenplan samengesteld. U vindt hierin informatie over alle aandachtspunten bij aanschaf, transport en import. Zo stelt dit stappenplan u in staat om op elk moment van het aanschaf- en importtraject met adequate informatie gewapend te zijn. Het stappenplan vindt u op Auto import Duitsland - stappenplan.

Das Import heeft in meer dan tien jaar een schat aan ervaring met het importeren van auto’s uit Duitsland opgebouwd. Dankzij deze ervaring kennen we de wettelijke kaders als geen ander. Dit stelt ons in staat om voor u de BPM volgens het gunstigste regime te berekenen. Het scheelt u al snel vele honderden tot duizenden euro’s. Hierdoor verdient onze dienstverlening zich reeds in de meeste gevallen direct terug.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.