Financial lease met Das Import

Aanschafprijs voertuig excl. BTW
Aanbetaling/Inruil
Looptijd
Slotsom
Uw maandbedrag
€0,00

Bent u op zoek naar een manier om de droomauto te kunnen rijden zonder direct een grote investering te doen? Financial lease biedt u de mogelijkheid om een auto te leasen en tegelijkertijd eigenaar te worden.

Een auto importeren in een Financial Lease constructie (ook bekend als Financiële leasing) is een mogelijkheid die wij graag voor u faciliteren. Financial Lease wordt fiscaal gezien als vreemd vermogen in uw onderneming. Hierdoor wordt de solvabiliteit van uw bedrijf niet aangetast. U kunt de liquiditeit in uw bedrijf aan wenden voor andere investeringen die wellicht meer opleveren dan de rente die u betaalt over de Financial Lease.

Wij vertellen u alles wat u moet weten over de financial lease voordelen, toepassingen tot aan het importeren van een leaseauto uit Duitsland. Lees verder en ontdek hoe financial lease u kan helpen om in de auto van uw dromen te rijden.

Wat is financiële lease?

Financial lease is een vorm van leasen waarbij u als particulier de auto least. Het grote verschil met private lease is dat u bij financial lease eigenaar wordt van de auto. U betaalt de maandelijkse leasekosten en aan het einde van het leasecontract bent u de rechtmatige eigenaar van de auto.

Een flexibele en voordelige manier om particulier een auto te leasen?

Dan is private financial lease de perfecte oplossing voor u. Met private financial lease geniet u als particulier van de voordelen van een leaseauto, zonder de hoge maandelijkse kosten die normaal gesproken met reguliere private lease gepaard gaan. Bij Das Import bieden we naast zakelijke opties ook financial lease auto's voor particulieren  aan, inclusief de optie om een elektrische auto te leasen. Ook voor het leasen van een auto uit Duitsland bent u bij ons aan het juiste adres.

Financial lease en belasting

Bij een Financial Lease of Financiële leasing dient de te importeren auto als onderpand voor de financiering. Uw bedrijf heeft bij een Financial Lease echter wel het economische eigendom. U kunt de te leasen import-auto tot maximaal de aanschafprijs exclusief BTW financieren. De BTW kunt u echter direct bij de Belastingdienst terugvorderen. Ook inruil verrekenen op het te financieren bedrag of een deelbetaling behoren tot de mogelijkheden. Voorts bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ter hoogte van de reële restwaarde op te nemen in de Financial Lease waardoor het maandbedrag nog lager uitvalt. De autokosten zoals reparatie, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting komen bij een dergelijke autofinanciering of Financial Lease constructie voor uw eigen rekening. Deze heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.

Voordelen van private financial lease

Een auto leasen via financial lease privé biedt verschillende voordelen. U kan bijvoorbeeld zelf de looptijd van het leasecontract bepalen, evenals het maandelijkse leasebedrag. Hierdoor heeft u meer controle over uw financiën en u kan de auto afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Vergeleken met een private lease zijn de maandelijkse kosten van financial lease vaak lager. Dit komt omdat u niet betaalt voor extra diensten zoals onderhoud en verzekering. U kan zelf bepalen welke aanvullende diensten u wilt en deze apart regelen.

Voorfinancieren import auto Financial Lease

De import van een auto met Financial Lease is niet voor iedereen te realiseren omdat Financial Lease bedrijven te allen tijde de tenaamstellingscode van een auto als onderpand nodig hebben voordat ze het te lenen bedrag mogen uitkeren. Hiervoor is er altijd eerst een Nederlands kenteken nodig en een garagebedrijf dat een auto te naam kan stellen op de eigenaar maar de tenaamstellingscode kan registreren als onderpand voor de Financial Lease maatschappij. Das Import faciliteert deze constructie door het te lenen bedrag voor te financieren voor de aanschaf van een import auto in Duitsland en vervolgens voor de invoer van de desbetreffende auto. Bij de tenaamstelling regelen wij het onderpand via de tenaamstellingscode aan een samenwerkend Financial Lease bedrijf. Wij faciliteren dit volledige proces zodat u hier geen omkijken naar hebt.    

Financial lease voor geïmporteerde auto’s bij Das Import

Bij Das Import hebben we ruime ervaring met het importeren van auto's en het aanbieden van financial lease op maat. We verzorgen het hele importproces, inclusief het regelen van alle benodigde documenten en het verzorgen van het transport. Onze experts staan klaar om u door elke stap van het proces te begeleiden, zodat u zorgeloos van uw leaseauto kan genieten.

Financial lease is een vorm van leasing waarbij u de auto least en tegelijkertijd de mogelijkheid heeft om eigenaar te worden. Dit biedt diverse voordelen ten opzichte van het traditionele kopen van een auto. Ten eerste hoeft u niet in één keer een grote som geld uit te geven, maar u betaalt in maandelijkse termijnen. Daarnaast profiteert u van fiscale voordelen, zoals de mogelijkheid om de BTW terug te vorderen en de rente als kostenpost op te voeren. Bovendien behoudt u uw liquiditeit, omdat u niet al uw spaargeld hoeft te investeren in een auto.

Financial lease voor elektrische auto's

Een opkomende trend binnen de automotive sector is de groeiende populariteit van elektrische auto's. Ook voor het leasen van een elektrische auto is financial lease een aantrekkelijke optie. Met financial lease kan u de nieuwste elektrische modellen leasen en profiteren van de voordelen die elektrisch rijden met zich meebrengt, zoals lagere brandstofkosten en milieuvriendelijkheid.

Daarnaast zijn er vaak subsidies en fiscale voordelen beschikbaar voor elektrische auto's, waardoor financial lease nog aantrekkelijker wordt voor particulieren die willen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Auto importeren uit Duitsland met financial lease

Als u op zoek bent naar een specifiek automodel of een voordelige deal, kan het interessant zijn om een auto uit Duitsland te importeren. Duitsland staat bekend om zijn ruime aanbod en gunstige prijzen. Met een financial lease auto kunt u ook een voertuig uit Duitsland importeren en deze leasen.

Het importeren van een auto biedt veel voordelen, zoals lagere prijzen en een ruimere keuze. Bovendien kan u met financial lease profiteren van de flexibiliteit en de mogelijkheid om de auto na afloop van het leasecontract over te nemen.

Het vinden van uw droomauto met financial lease

Bij Das Import begrijpen we dat elke autoliefhebber zijn eigen droomauto heeft. Daarom bieden we een ruime keuze aan merken en modellen die beschikbaar zijn voor financial lease. Of u nu op zoek bent naar een luxe sedan, een sportieve cabriolet of een ruime SUV, bij ons vindt u de auto die past bij uw wensen en budget. Bekijk onze website en ontdek het diverse aanbod van auto's die beschikbaar zijn voor een financial lease constructie.

Met financial lease particulier heeft u de vrijheid om in de auto van uw dromen te rijden, zonder direct een grote investering te hoeven doen. Of u nu kiest voor een elektrische auto, een importauto uit Duitsland of een ander model, financial lease biedt diverse voordelen voor particulieren.

Auto leasen na import uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland biedt tal van voordelen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in financial lease. Duitsland staat bekend om zijn uitgebreide selectie van auto's, vaak tegen voordelige prijzen dan in andere landen. Dit geeft u de mogelijkheid om een breder scala aan automodellen en -merken te verkennen en te kiezen voor de auto die het beste bij uw smaak en budget past.

Een van de belangrijkste voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland is de prijs. Doordat de Duitse automarkt groot en concurrerend is, zijn de prijzen over het algemeen lager dan in andere Europese landen. Dit geldt vooral voor luxe merken en premium modellen. Door een auto uit Duitsland te importeren, kan u dus profiteren van aanzienlijke kostenbesparingen.

Groot aanbod van financial lease auto’s in Duitsland

Bovendien is het aanbod van gebruikte auto's in Duitsland zeer divers en van hoge kwaliteit. Duitsers staan erom bekend hun auto's goed te onderhouden en regelmatig te laten servicen, wat betekent dat u vaak auto's van topkwaliteit kan vinden. Dit geeft u de mogelijkheid om een jong gebruikte auto te kiezen met een lage kilometerstand en een uitstekende staat van onderhoud.

Bij Das Import helpen we u graag om uw droomauto te vinden en het financiële lease proces soepel te laten verlopen. Ontdek via onze website hoe financial lease u kan helpen om achter het stuur van uw droomauto te kruipen.

Waarop letten bij het importeren van een financial lease auto uit Duitsland?

Bij het importeren van een auto uit Duitsland is het echter belangrijk om op de hoogte te zijn van de procedures en vereisten. Het kan handig zijn om samen te werken met een gespecialiseerd importbedrijf zoals Das Import, dat de kennis en ervaring heeft om het importproces soepel en efficiënt te laten verlopen. We kunnen u begeleiden bij het papierwerk, de technische keuringen en de registratie van de auto in Nederland.

Als u eenmaal de juiste financial lease auto heeft gevonden en het importproces succesvol heeft afgerond, kan u genieten van het rijden in uw droomauto. Met financial lease kan u de kosten spreiden over een langere periode en profiteren van de voordelen van het leasen van een auto, zoals de mogelijkheid om de BTW terug te vorderen en de flexibiliteit om de auto na afloop van het leasecontract over te nemen.

Verken de mogelijkheden en ontdek hoe u uw droomauto uit Duitsland kan importeren met behulp van Das Import. Er is ook een mogelijkheid om een occasion lease te doen bij Das Import.

Berekening maandbedrag

Via de rekenmodule bovenaan deze pagina kunt u een goede indicatie krijgen van het te verwachten maandbedrag voor een af te sluiten Financial Lease voor een uit Duitsland te importeren auto.

LET OP: voor een Financial Lease rekent u met een te financieren bedrag van de importauto excl. BTW. De BTW kunt u namelijk terugvorderen omdat uw bedrijf economisch eigenaar blijft van de te leasen auto. 

Voordelen

  • Automotive gespecialiseerde Financial Lease maatschappij: snelle acceptatie voor Financial Lease doordat de te importeren auto onderpand is
  • In niet alle gevallen jaarcijfers nodig om in aanmerking te komen voor Financial Lease. Waar nodig alleen het meest recente boekjaar
  • De Financial Lease kan te allen tijde boetevrij overgesloten worden op een andere (import) auto
  • Bij voortijdig inlossen van de Financial Lease wordt 10% korting verleend op de nog te betalen rente 
  • Transparant: u weet exact wat gedurende de looptijd de maandlasten zijn van de Financial Lease, er zijn geen verborgen overheadkosten

Rekenvoorbeelden Financiële leasing

Ter indicatie treft u onderstaand een aantal rekenvoorbeelden van door ons geïmporteerde auto's met een Financial Lease constructie. U kunt uiteraard ook de rekenmodule bovenaan deze pagina gebruiken om zelf een gevoel te krijgen bij de maandbedragen. 

BMW 730dA - import uit Duitsland

Prijs incl. BTW/BPM Prijs ex. BTW 20% aanbetaling Looptijd Max. slotsom Financial Lease
€ 45.442,- € 38.816,- € 7.763,- 12 mnd. € 23.290,- € 803,33 p/mnd.
      24 mnd. € 17.467,- € 706,43 p/mnd.
      36 mnd. € 13.586,- € 615,37 p/mnd.
      48 mnd. € 9.704,- € 564,88 p/mnd.
      60 mnd. € 7.763,- € 507,02 p/mnd.

 

BMW X3 35i xDrive - import uit Duitsland

Prijs incl. BTW/BPM Prijs ex. BTW 20% aanbetaling Looptijd Max. slotsom Financial Lease
€ 46.494,- € 39.687,- € 7.937,- 12 mnd. € 23.812,- € 821,36 p/mnd.
      24 mnd. € 17.859,- € 722,28 p/mnd.
      36 mnd. € 13.891,- € 629,17 p/mnd.
      48 mnd. € 9.922,- € 577,56 p/mnd.
      60 mnd. € 7.937,- € 518,40 p/mnd.

 

BMW 520dA Touring - import uit Duitsland

Prijs incl. BTW/BPM Prijs ex. BTW 20% aanbetaling Looptijd Max. slotsom Financial Lease
€ 48.700,- € 41.886,- € 8.377,- 12 mnd. € 25.131,- € 866,87 p/mnd.
      24 mnd. € 18.849,- € 762,30 p/mnd.
      36 mnd. € 14.660,- € 664,04 p/mnd.
      48 mnd. € 10.471,- € 609,56 p/mnd.
      60 mnd. € 8.377,- € 547,12 p/mnd.

 

Audi Q7 3.0 TDI quattro Clean Diesel - import uit Duitsland

Prijs incl. BTW/BPM Prijs ex. BTW 20% aanbetaling Looptijd Max. slotsom Financial Lease
€ 72.020,- € 61.000,- € 12.200,- 12 mnd. € 36.600,- € 1.259,18 p/mnd.
      24 mnd. € 27.450,- € 1.107,22 p/mnd.
      36 mnd. € 21.350,- € 964,30 p/mnd.
      48 mnd. € 15.250,- € 885,15 p/mnd.
      60 mnd. € 12.200,- € 794,30 p/mnd.

Bovenstaande Financiële leasing berekeningen zijn uitsluitend ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten uit worden ontleend. Bezoek onze pagina Totale kosten importeren auto voor een overzicht van alle kosten die u kunt verwachten bij het importeren van een auto uit Duitsland.

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.