Doorzoek 243.342 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Ford Galaxy 2.3 Titanium uit Duitsland importeren

Deze Ford Galaxy 2.3 Titanium hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2009
Kilometerstand67781
KleurZwart

Wilt u ook een Ford Galaxy invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Ford Galaxy kopen in Duitsland

Deze Ford Galaxy 2.3 Titanium hebben wij 08/2011 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Ford Galaxy zou EUR 55849 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 30357 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Ford Galaxy of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Ford Galaxy 2.3 Titanium

De uitrusting van deze geïmporteerde Ford Galaxy 2.3 Titanium was als volgt.

Deze complete Ford Galaxy uit Duitsland hebben wij in Augustus 2011 ingevoerd en afgeleverd aan een tevreden klant.

 

NL nieuwprijs 55.849 euro

Prijs na Import 30.357,95 euro

 

Meeropties af-fabriek:

 

Buitenspiegels elekt. Inklapbaar

Elekt. Verstelbare voorstoelen + geheugen functie

Extra getint glas

Metallic kleur

Verwarmde voorstoelen

Business pack

Audio-navigatie full map

Autotelefoon voorbereiding

Parkeersensoren voor en achter

Radio-cd speler + MP3

Lederen bekleding

Panorama dak

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: