Ford Galaxy 2.3 Titanium uit Duitsland importeren

Deze Ford Galaxy 2.3 Titanium Galaxy 2.3 Titanium hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2009
Kilometerstand
67.781 KM
Kleur
Zwart

Wilt u ook een Ford Galaxy 2.3 Titanium Galaxy invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Ford Galaxy 2.3 Titanium Galaxy kopen in Duitsland

Deze Ford Galaxy 2.3 Titanium Galaxy 2.3 Titanium hebben wij 01-08-2011 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Ford Galaxy 2.3 Titanium Galaxy zou € 55.849 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 30.357 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Ford Galaxy 2.3 Titanium Galaxyof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Ford Galaxy 2.3 Titanium Galaxy 2.3 Titanium

De uitrusting van deze geïmporteerde Ford Galaxy 2.3 Titanium Galaxy 2.3 Titanium was als volgt.

Deze complete Ford Galaxy uit Duitsland hebben wij in Augustus 2011 ingevoerd en afgeleverd aan een tevreden klant.

 

NL nieuwprijs 55.849 euro

Prijs na Import 30.357,95 euro

 

Meeropties af-fabriek:

 

Buitenspiegels elekt. Inklapbaar

Elekt. Verstelbare voorstoelen + geheugen functie

Extra getint glas

Metallic kleur

Verwarmde voorstoelen

Business pack

Audio-navigatie full map

Autotelefoon voorbereiding

Parkeersensoren voor en achter

Radio-cd speler + MP3

Lederen bekleding

Panorama dak

Doorzoek 229.577 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Ford of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar