Range Rover Sport uit Duitsland importeren

Deze Range Rover Sport Sport hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2009
Kilometerstand
74.425 KM
Kleur
Wit

Wilt u ook een Range Rover Sport Sport invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Range Rover Sport Sport kopen in Duitsland

Deze Range Rover Sport Sport hebben wij 01-11-2011 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Range Rover Sport Sport zou € 98.480 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 57.000 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Range Rover Sport Sportof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Range Rover Sport Sport

De uitrusting van deze geïmporteerde Range Rover Sport Sport was als volgt.

Deze Range Rover Sport uit Duitsland hebben wij in November 2011 ingevoerd en afgeleverd aan een tevreden klant.

 

NL nieuwprijs 98.480 euro

Prijs na Import 57.000 euro

 

Meeropties af-fabriek:

 

Autotelefoon

Extra getint glas

Doorzoek 222.489 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Range Rover of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar