Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI uit Duitsland importeren

Deze Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI Passat Variant 2.0 TSI hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2008
Kilometerstand
52.600 KM
Kleur
Bruin

Wilt u ook een Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI Passatinvoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI Passat kopen in Duitsland

Deze Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI Passat Variant 2.0 TSI hebben wij 01-12-2011 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI Passat zou € 50.215 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 23.000 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI Passatof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI Passat Variant 2.0 TSI

De uitrusting van deze geïmporteerde Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI Passat Variant 2.0 TSI was als volgt.

Deze Volkswagen Passat uit Duitsland hebben wij in December 2011 ingevoerd en afgeleverd aan een tevreden klant.

 

NL nieuwprijs 50.215 euro

Prijs na Import 23.000 euro

 

Meeropties af-fabriek

 

Audio navigatiesysteem

Automatische airco

Autotelefoonvoorbereiding

Elektrisch glazen schuif/kanteldak

Metallic

Multifunctioneel stuurwiel

Parkeersensoren voor en achter

Winterpakket

Asbak en aansteker

Bagagescheidingsnet

Boordcomputer plus

Doorzoek 298.116 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Volkswagen of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. Douane
5. Inbouw
6. Rijklaar