Doorzoek 241.555 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • evt. inruil of financiering

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Volvo XC60 2.4d FWD Summum uit Duitsland importeren

Deze Volvo XC60 2.4d FWD Summum hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2009
Kilometerstand62800
KleurBlauw

Volvo XC60 2.4d FWD Summum importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Volvo XC60 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Volvo XC60 kopen in Duitsland

Deze Volvo XC60 2.4d FWD Summum hebben wij 12/2011 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Volvo XC60 zou EUR 60450 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 38000 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Volvo XC60 of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Volvo XC60 2.4d FWD Summum

De uitrusting van deze geïmporteerde Volvo XC60 2.4d FWD Summum was als volgt.

Deze Volvo XC60 uit Duitsland hebben wij in December 2011 ingevoerd en afgeleverd aan een tevreden klant.

Op deze import auto heeft DAS import tevens de volgende optie ingebouwd:

Alarm klasse 3

 

NL nieuwprijs 60.450 euro

Prijs na Import 38.000 euro (Incl. BPM)

 

Meeropties af-fabriek:

 

Autotelefoonvoorbereiding

Extra getint glas

Metallic

Parkeersensor voor

Family-line

High performance audio

Audioconsole achter

Afneembare trekhaak

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: