Verkoop uw auto aan een handelaar via ’s werelds grootste online autoveiling

Wij zijn u graag van dienst met de verkoop van uw huidige auto. Wanneer u uw auto snel wilt verkopen aan een handelaar kunnen wij (vrijblijvend, zonder verkoopverplichting) de hoogste handelsbieding voor uw auto opvragen via ’s werelds grootste online autoveiling. Het grote netwerk van 70.000 geregistreerde handelaren uit 31 landen zorgt voor de maximale handelsprijs. Zo kunnen wij uw auto snel en zonder gedoe verkopen. Door uw auto aan een handelaar te verkopen kunt u zonder dubbele lasten snel uw nieuwe auto kopen. Bijvoorbeeld door een auto te importeren.

Middels onderstaand formulier kunt een gratis indicatie opvragen van de te verwachten opbrengst voor uw auto.

Ja, ik ontvang graag een gratis indicatie van de te verwachten opbrengst

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Kenteken
Merk / model
Uitvoering
Kilometerstand
Is de auto als verhuisgoed BPM vrij ingevoerd naar Nederland
Extra opties
Laatste onderhoudsbeurt (geen APK datum)
Staat van de auto
Bandenprofiel (meer of minder dan 3 mm)
Aantal deuren
Zitplaatsen
Eventuele opmerkingen

Gegarandeerd bod opvragen

Indien de ontvangen opbrengst indicatie interessant lijkt kunnen dan kunnen wij een gegarandeerd bod voor u opvragen door een inspectie bij u op locatie te laten uitvoeren (heel Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden). Dit betreft een basisinspectie en de kosten daarvoor bedragen €50,- excl. BTW. Deze inspectie beslaat een volledige optische omschrijving inclusief algemene en schade foto’s, een controle van de werking van de airconditioning / navigatiesysteem / elektrische ramen, e.d. Deze inspectie wordt uitgebreid gerapporteerd waardoor de bieders geen onvoorziene tegenvallers in uw nadeel incalculeren.  In bepaalde uitzonderlijke gevallen (exclusieve auto’s, bepaalde importauto’s) kan een uitgebreidere inspectie leiden tot een hoger bod. Hierover zullen wij per auto adviseren wanneer dit wenselijk is bij het doorgeven van de indicatie van de te verwachten opbrengst. De kosten van deze inspectie zijn €150,- excl. BTW. In dit geval zal de inspecteur met de te verkopen auto naar een inspectie punt moeten rijden.

Landelijke dekking inleverpunten

Indien u er voor kiest het bod te accepteren kunt u uw auto inleveren bij een landelijk netwerk van 24 inleverpunten in onderstaande plaatsen. Wij informeren u graag over de nadere invulling hiervan.

Inleverpunten: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Emmen, Geleen, Groningen, Heerenveen, Heerhugowaard, Kamperland, Roermond, Rotterdam, Schiphol, Tilburg en Nieuwegein.

Optioneel kunnen we de auto ook bij u thuis laten ophalen.

Voordelen handelsbieding

  • Snelle verkoop

  • Gemakkelijk
  • Voor een redelijke prijs
  • Direct geld vrij voor uw volgende auto
  • Geen gedoe

Voor meer informatie over de  verkoop van uw auto aan een handelaar of het opvragen van een handelsbieding kunt u contact met ons opnemen.

Alternatief voor handelsverkoop

De verkoop van uw auto aan een handelaar heeft als voordeel dat u snel kunt schakelen, de auto zal echter minder opbrengen dan wanneer u uw auto aan een eindverbruiker verkoopt. Een interessant alternatief voor een handelsbieding kan daarom een consignatie verkoop van uw auto zijn. Dit zal in de regel langer duren maar vergroot de kans op een hogere opbrengst voor de verkoop van uw auto. Voor meer informatie over deze dienst verwijzen wij u naar de pagina Consignatie verkoop auto.

Wellicht ook interessant:

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. Douane
5. Inbouw
6. Rijklaar