Doorzoek 261.168 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

FD Gazellen Award voor Das Automotive Services B.V.

Met enige trots hebben wij gisteren voor de negende maal namens een Das groep onderneming een FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen. Das Automotive Services B.V. behoort met een omzetgroei van 124% naar 14,9 miljoen euro volgens Het Financieele Dagblad tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en ontving hier gisteren een FD Gazellen Award voor.

Ons harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen. Ondanks dat groei niet een doel op zich was en onze focus de afgelopen twee jaar meer gericht was op het verbeteren van onze dienstverlening en investeren in innovatie, zien wij dit als een bevestiging dat onze strategie werkt. Wij zijn trots dat wij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren en wij zijn onze klanten, onze partners en ons team dankbaar dat zij dit succes met ons mogelijk hebben gemaakt.

Negende FD Gazellen Award voor een Das groep onderneming

Dit is de negende FD Gazellen Award voor een Das groep onderneming. In 2008, 2009, 2010 en 2011 won Das personeelsdiensten B.V. FD Gazellen Awards en in 2012 was er een vermelding voor Das Import VOF. In 2015 was er een vermelding voor Das Automotive Services B.V. In 2016 eindigde Das Automotive Services B.V. derde op de landelijke ranglijst en was er tevens een vermelding voor zusterbedrijf De Interieurcollectie.


Zorgeloos importeren: 261.168 importautos inclusief BPM en invoerkosten >
Auteur: Job Das
Een auto importeren in zes stappen: