ABA Today magazine lezersaanbieding

Importeer hier uw droomauto

Bent u op zoek naar een jong-gebruikte premium auto, maar kunt u in het Nederlandse aanbod met haar hoge prijzen, karige uitrusting en het magere aanbod niet uit de voeten? Dan is een auto importeren uit Duitsland de oplossing! Jong-gebruikte auto’s uit Duitsland zijn namelijk goed onderhouden, vollediger uitgerust en beschikken vaak over Europese garantie. Daarnaast levert het gemiddeld een kostenbesparing op van zo'n 40% van de Nederlandse nieuwprijs voor een jong-gebruikte auto. Sinds 2005 is Das Import in Nederland hét vertrouwde adres voor het importeren van jong gebruikte premium auto’s afkomstig van merkdealers uit Duitsland. Wij ontzorgen u graag bij het importeren van uw droomauto.  

Ajax Business Associates Today magazine lezersaanbieding

Heeft u uw droomauto gevonden en laat u deze importeren door ons? Bij afname van onze full service dienstverlening (auto import service inclusief transport) bieden wij de lezers van het ABA Today magazine graag gratis aflevering aan huis (t.w.v. €100,- excl. BTW) aan. Wij zetten uw nieuwe auto dan kosteloos bij u op de stoep. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Vind uw droomauto:


Waarom via Das Import

Als u zelf uw auto moet importeren, is dat vaak ingewikkeld en tijdrovend. Laat daarom ons uw nieuwe auto invoeren. Met slechts een paar klikken op de muis kunt u een merkdealer auto importeren uit Duitsland, zonder grote risico’s. Wij hanteren een transparante werkwijze bij het importeren van uw droomauto en we begeleiden u stap voor stap bij het importproces. U weet daarom altijd waar u staat en wat u te wachten staat. Geen verrassingen. 

Uw besparing

Wij werken met toegankelijke tarieven en maken slim gebruik van verschillende BPM regimes. Daardoor besparen we u veel geld. Ook als u zelf een auto importeert, bieden wij ondersteuning door bijvoorbeeld uw BPM aangifte rapport op te stellen of een tijdelijk 5-daags kenteken te leveren.

Financial lease of private finance

Een auto importeren in combinatie met financial lease (zakelijk) of private finance (privé) behoort via Das Import ook tot de mogelijkheden. Bij alle  auto's op onze website vindt u een handige leasecalculator hiertoe. 

Inruil

Wilt u een auto inruilen? Ook dit hoort via Das Import tot de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze werkwijze? Staat uw droomauto er niet tussen? Of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op, wij helpen u graag op weg!

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar