Te koop: Audi RS6 Avant (2013) uit Duitsland geimporteerd

TE Koop: Audi RS6 Avant uit Duitsland geïmporteerd

UPDATE: deze Audi RS6 is verkocht. Wij importeren achter graag een andere Audi RS6 uit Duitsland voor u.

Deze prachtige Audi RS6 Avant C7 4.0 TFSI quattro van 05/2013 hebben wij alvast voor u geïmporteerd uit Duitsland. De auto heeft een kilometerstand van 53.500 en verkeert in absolute nieuwstaat. De kleur is Daytona grijs metallic, in onze optiek de mooiste kleur voor de Audi RS6. De Nederlandse nieuwprijs van deze auto bedroeg ca. €180.000,-. Wij kunnen hem nu aanbieden voor slechts €87.500,- waarbij u profiteert van een aanzienlijke besparing doordat wij deze auto uit Duitsland hebben geïmporteerd. De auto is bovendien direct leverbaar en inruil en financiering zijn eveneens mogelijk.

Audi RS6 Avant 4.0 TFSI quattro import uit Duitsland

Prijs incl. BPM / BTW:
Bouwjaar:
Kilometerstand:
Brandstof:
Transmissie:
Kenteken:
Gewicht:
BTW/Marge:
Kleur:
Aantal cilinders:
Motorinhoud:
Vermogen:
Koppel:
Aandrijving:
Verbruik:

€ 87.500,-
05-2013 
56.000 km
Benzine
Automaat
GR-469-T
1910 kg
Marge-auto
Daytona grijs metallic
8
3993 cc
412 kW / 560 pk
700 Nm
Voor + Achter
13,9 l/100Km (stad)
7,5 l/100Km (buitenwijk)
9,8 l/100Km (gem.)

Foto's Audi RS6

Audi RS6 geïmporteerd uit Duitsland

Audi RS6 geïmporteerd uit Duitsland

Audi RS6 geïmporteerd uit Duitsland

Audi RS6 geïmporteerd uit Duitsland

Audi RS6 geïmporteerd uit Duitsland

Audi RS6 geïmporteerd uit Duitsland

Audi RS6 geïmporteerd uit Duitsland

Meer foto's en informatie over deze Duitse Audi RS6 Avant

Voor een uitgebreide reportage van 43 foto's en meer informatie over deze uit Duitsland geïmporteerde Audi RS6 Avant verwijzen wij u graag naar onze advertentie onder onderstaande link.

 

BEKIJK HIER DE ADVERTENTIE VAN DEZE AUDI RS6

 

Wilt u deze uit Duitsland geïmporteerde Audi RS6 Avant proefrijden of bezichtigen neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Een andere Audi RS6 Avant uit Duitsland importeren?

Wanneer deze Duitse Audi RS6 niet geheel naar uw smaak is of u een exemplaar met een andere uitrusting, leeftijd of kilometerstand wilt importeren kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn. Wij importeren voornamelijk in opdracht en kunnen ook een andere Audi RS6 voor u uit Duitsland importeren. Meer informatie over hoe u dit aan kunt pakken vindt u op de pagina Auto importeren.

Wilt u weten wat het kost om een bepaalde Audi RS6 te importeren. Aarzel dan niet ons vrijblijvend te raadplegen zodat u uw eventuele voordeel kunt berekenen. Wij doen u graag een offerte voor een vaste gegarandeerde totaalprijs inclusief alle kosten voor het importeren van een Audi RS6 uit Duitsland.

Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde Audi en wij zullen u GRATIS een BPM berekening mailen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen invoeren.

 

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs voor de import zonder verrassingen achteraf.

Wellicht ook interessant:

Duitse autosites

Audi importeren

Auto import service

Audi S6 uit Duitsland

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar