Audi A5 importeren

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een Audi A5 Coupé, Sportback of Cabriolet? Gewoon een Nederlandse occasion kopen is een mogelijkheid, maar er is veel voor te zeggen om de Duitse markt bij uw ‘jachtterrein’ te betrekken. Een Duitse Audi A5 kopen kan veel voordelen opleveren. Om te beginnen liggen de aanschafprijzen in Duitsland relatief laag. Ook met inbegrip van de importkosten kan een Audi A5 uit Duitsland hierdoor beduidend voordeliger uitpakken dan de aanschaf van een vergelijkbaar Nederlands exemplaar. Bovendien is het aanbod in Duitsland aantrekkelijk groter: u vindt er gemakkelijk meer auto’s die aan uw zoekprofiel tegemoetkomen en vaak ook nog met betere uitrustingsspecificaties. Das Import kan u helpen bij het importeren van een Audi A5 uit Duitsland. Das Import is uw ervaren en betrouwbare partner wanneer het gaat om het importeren van auto’s uit Duitsland. Onze service begint al bij onze speciaal ontwikkelde zoekmodule. Deze zoekmodule stelt u een staat een groot aantal, uitsluitend via vertrouwde kanalen aangeboden Audi’s A5 met elkaar te vergelijken. Een groot extra voordeel van onze module is dat u meteen de uiteindelijke prijs te zien krijgt, inclusief de kosten voor zaken als BPM en import. Wanneer u op een of meer van de vele ‘gewone’ Duitse autowebsites zoekt, blijft u in het ongewisse over deze kosten. We kunnen ons maar al te goed voorstellen dat u bij het importeren van een auto uit Duitsland financiële verrassingen wilt vermijden; de zoekmodule van Das Import helpt hierbij.

1.210 x Audi A5 uit Duitsland inclusief BPM en kosten importeren

De Audi A5

De Audi A5 kwam in 2008 op de markt. Nadat Audi in de jaren negentig de productie van de Coupés op basis van de toenmalige Audi 80 had stopgezet, kende het Duitse premiummerk lange tijd geen coupémodel in dit segment. De A5, naar een ontwerp van Walter Maria de’Silva, baseert zich in technische zin in grote lijnen op de Audi A4. Naast verschillende uitvoeringen in motorisering en uitrustingsniveau, kent de A5 ook de mogelijkheid om vierwielaangedreven (als Quattro) te worden geleverd. Eind 2008 werd de A5 Cabriolet geïntroduceerd en in 2009 werd de Sportback - een vijfdeurs hatchback-coupé - aan het publiek voorgesteld. Zoals vaker bij Audi, levert het merk de A5 ook in een aantal extra sportieve uitvoeringen, met krachtiger V6- en V8-motoren. In deze vorm heet de auto S5 dan wel - als absoluut topmodel - RS5. In de zomer van 2016 werd de tweede generatie van de A5 gepresenteerd. Met deze nieuwe A5 zet Audi de met de eerste A5 ingezette filosofie voort.

Laat Das Import u helpen met de import van uw Audi A5 uit Duitsland

Bij het invoeren van een Audi A5 uit Duitsland zult u een aantal stappen doorlopen. Om te beginnen gaat u op zoek naar een voor dit doel geschikte auto. Maakt u daarbij gebruik van de zoekmodule van Das Import. Deze module verschaft u direct duidelijkheid over de financiële component van de aanschaf van een bepaalde auto. Bij de aanschaf van een auto in Duitsland is het raadzaam te letten op de kilometerstand en de leeftijd van het desbetreffende exemplaar. Dit zijn namelijk de factoren waarop bij de import in Nederland de BPM- en/of BTW-heffing op worden gebaseerd. Meer hierover kunt u lezen op onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

De import van een auto kan financieel zeer aantrekkelijk zijn, maar verkeerde keuzes in een of meer fases van het aanschaf- en importtraject kunnen tot onnodige kosten leiden. U doet er dan ook goed aan om uzelf steeds adequaat te informeren. Om u hierbij van dienst te zijn, heeft Das Import een uitgebreid stappenplan voor u samengesteld. U vindt dit stappenplan op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan. Hier vindt u alles wat u weten moet over kopen van uw auto in Duitsland, het transport en de importprocedures bij de RDW en de douane.

Das Import houdt zich al meer den tien jaar bezig met de invoer van auto’s uit Duitsland. In deze periode hebben we uitgebreide kennis en ervaring opgedaan. Kennis en ervaring die ons in staat stellen uitgekiend gebruik te maken van de grillige en ondoorzichtige regelgeving rondom de import van auto’s. Voor onze klanten betekent dit dat zij kunnen vertrouwen op lage kosten. Importeren met Das Import levert u gemak, gemoedsrust en financieel voordeel op. Dankzij dit financiële voordeel verdient onze autoimportservice zich in de meeste gevallen dan ook direct weer terug.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.