Audi A8 importeren

Denkt u eraan om een Audi A8 aan te schaffen? De kans is groot dat het aantrekkelijk voor u is om een dergelijke auto uit Duitsland te importeren. De aanschaf in Duitsland van een auto uit het exclusieve segment heeft verschillende voordelen. Zo liggen de prijzen op de Duitse markt gemiddeld lager en is het aanbod groter. Hierdoor is de kans groot dat u sneller de auto vindt die helemaal aan uw wensen voldoet. Das Import helpt u graag bij de import van een auto uit Duitsland. Das Import heeft jarenlange ervaring met de import van auto’s uit Duitsland. Van die ervaring profiteert u als klant. Een van onze hulpjes bij de aanschaf van een auto op de Duitse occasionmarkt is onze speciaal ontwikkelde zoekmodule. Met deze zoekmodule kunt u een groot aantal via betrouwbare kanalen aangeboden Duitse Audi’s A8 bekijken. Het grote voordeel van de module is, dat onzekerheid over de bijkomende kosten tot het verleden behoort: de zoekmodule laat precies zien waarmee u financieel gezien rekening moet houden. De gebruikelijke Duitse occasionsites bieden deze specifieke informatie vanzelfsprekend niet. Bij Das Import begrijpen we dat duidelijkheid bij een belangrijke aanschaf als een auto belangrijk voor u is.

350 Audi A8's uit Duitsland incl. BPM en importkosten

De Audi A8

Audi introduceerde de A8 in 1994, als opvolger van de op de Audi 200 gebaseerde Audi V8. De A8 was technisch opmerkelijk vanwege de lichtgewicht aluminium constructie. Hierdoor was de A8 beduidend lichter dan concurrenten als de BMW 7-serie en de Mercedes-Benz S-Klasse. De eerste generatie A8 werd leverbaar in twee- en vierwielaangedreven (Quattro) versies, twee wielbasisvarianten en met verschillende V6- en V8-motoren. Absoluut topmodel was de in 2001 gepresenteerde 6-liter W12-versie. Daarnaast was er een sportieve S8-variant.

De tweede generatie van de A8 verscheen in 2003. In zijn tweede gedaante groeide de A8 ten opzichte van zijn voorganger. De nieuwe S8 uit 2005 kreeg een V10-motor die was afgeleid van de motor uit de Lamborghini Gallardo.

2009 was het introductiejaar van de derde generatie A8. Doordat de tijd niet had stilgestaan, bracht Audi deze nieuwe A8 in 2012 ook met hybridetechniek op de markt.

Das Import helpt u met de import van uw Audi A8 uit Duitsland

Wanneer u tot de aanschaf van een Audi A8 in Duitsland besluit, start het vervolgtraject in de regel met het zoeken naar een geschikt exemplaar. Onze zoekmodule is hierbij een waardevol hulpmiddel. Met deze module ziet u in één oogopslag wat de totale kosten van een auto zullen bedragen, inclusief alle met de import gemoeide kosten.

Het is belangrijk om bij de import van een auto uit Duitsland op de leeftijd en de kilometerstand van de auto te letten. Deze factoren bepalen namelijk mede het bedrag aan BPM en/of BTW dat u bij import in Nederland moet betalen. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

Het is prettig om bij een belangrijke onderneming als de import van een auto uit Duitsland altijd te kunnen beschikken over de juiste informatie. Onbeslagen ten ijs komen leidt immers al snel tot onnodige kosten. Om u in elke fase van het proces over passende informatie te kunnen laten beschikken, heeft Das Import een uitgebreid stappenplan voor u samengesteld. U vindt dit stappenplan op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan. Met dit stappenplan komt u alles te weten over essentiële elementen als de feitelijke aanschaf van uw auto, het transport en de importprocedures.

Das Import is al jaren dé specialist op het gebied van de invoer van auto’s uit Duitsland. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u veel werk uit handen nemen. Wij maken optimaal gebruik van de mogelijkheden die de complexe wetgeving biedt. Hierdoor betaalt u bij ons altijd het laagst mogelijke BPM-tarief. Onze autoimportservice levert u zo pure winst op: winst waarmee onze dienstverlening zich in de regel snel terugverdient.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.