Een Ferrari importeren

Een jonge Ferrari rijden en toch niet de hoofdprijs betalen? Dat is mogelijk als u een Ferrari uit Duitsland importeert. De grootste winst is meestal te behalen met auto’s van zes tot 36 maanden oud. Maar ook in andere gevallen kan import van een Ferrari uit Duitsland lonen.

139 Ferrari's uit Duitsland inclusief BPM en importkosten

Duitse autosites staan vol met auto’s, maar hoe vindt u uit wat de import van zo’n auto u gaat kosten? De speciaal ontwikkelde zoekmodule van Das Import biedt hiervoor de oplossing. U vindt hierin een groot aantal Ferrari’s van 2012 en jonger en ziet bij elke auto direct wat de bijkomende kosten zullen zijn. En mocht u zelf een Ferrari buiten onze zoekmodule hebben gevonden, dan berekent Das Import gratis de BPM voor u.

Ferrari modellen

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 6
  • 7

Das Import importeert continu jonge auto’s uit Duitsland met zeer lage kilometerstanden. Vaak liggen de prijzen van deze auto’s gevoelig (gemiddeld veertig procent) lager dan de nieuwprijs in Nederland. De Duitse markt biedt u dus uitgelezen kansen voor sneller slagen voor minder geld.

Een Ferrari kopen in Duitsland

Door middel van parallelimport worden jaarlijks tienduizenden auto’s in Nederland ingevoerd. De meeste van deze auto’s komen uit Duitsland. Duitse premiummerken zijn het populairst, maar ook voor auto’s van andere exclusieve merken, zoals Ferrari, is het aantrekkelijk om de Duitse markt in de gaten te houden.

De kosten zijn niet het enige argument; ook het grote aanbod van Ferrari’s op de Duitse markt is een sterke troef. Meer auto’s die vaak ook nog beter uitgerust zijn. Het is hierdoor veel beter mogelijk om in een kort tijdsbestek een Ferrari te vinden met een interessante kilometerstand voor een prijs die lager ligt dan wat in Nederland gebruikelijk is. Maar: let bij de klilometerstand en de leeftijd van de auto goed op: bij de import in Nederland zijn dit de punten waarop de te berekenen BPM en/of BTW worden gebaseerd. Kijk hiervoor ook op: Minimum leeftijd en kilometerstand.

De veiligste adressen bij uw zoektocht naar een Duitse Ferrari zijn de officiële Ferrari-dealers. Deze vindt u onder de onderstaande link:

 

FERRARI APPROVED

 

Het specialisme van Das Import is het van begin tot het einde begeleiden van het aankoop- en importtraject van auto’s in Duitsland. Met onze autoimportservice nemen we u al het werk dat hierbij komt kijken geheel of gedeeltelijk uit handen, op de manier en in de mate zoals u dat wilt. Hierbij hanteren wij tarieven die tot de scherpste van de markt kunnen worden gerekend. Voor niet meer dan € 200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw auto door onze chauffeursdienst voor invoer aangeboden bij de RDW / Douane.

Kijk hier voor meer over onze importservice en andere diensten die wij kunnen bieden.

Kosten van invoeren

Bij de import van een Ferrari uit Duitsland wilt u vanzelfsprekend zekerheid over de kosten. Behalve de aankoop van de auto spelen nog meer kostenposten een rol, zoals het transport en de BPM.

Das Import biedt een totaalpakket aan diensten voor de aankoopafwikkeling, het transport en de import. Onze transport- en aankoopafwikkeling kan u tegen een scherpe vaste prijs veel werk uit handen nemen, zoals de afwikkeling van de aankoop, het transport en eventueel ook de onderhandelingen over de prijs. De kosten voor dit alles bedragen € 695,- (inclusief verzekerd transport per oplegger) voor geheel Duitsland.

 

LET OP: voorkom dat u te veel BPM betaalt

Op de aanschaf van een Ferrari kunt u veel geld besparen door het meest gunstige BPM-tarief te kiezen. De wetgeving is op dit punt echter niet eenvoudig. Om uit alle mogelijke BPM-regimes het juiste te kiezen is dan ook een zaak van veel ervaring.

Doordat das Import al meer dan tien jaar auto’s uit Duitsland importeert, bent u er bij ons zeker van dat u geen geld verliest door het betalen van te veel rest-BPM bij de import van uw auto. We doen dit door bij iedere auto alle mogelijkheden door te rekenen. We gebruiken hiervoor dezelfde programma’s als de Belastingdienst Douane doet. Hierdoor worden onze aangiftes zonder problemen geaccepteerd en verliest u geen tijd en geld door onverwachte kosten, naheffingen en storende vertragingen. Kortom: wij importeren snel en zo voordelig mogelijk uw auto.  Hierdoor bespaart u geld. Vaak zó veel, dat u onze dienstverlening meteen weer terugverdient.

Populaire Ferrari modellen

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.