VIDEO: Lamborghini Aventador SVJ van Max Verstappen bij Pure Luxe

Onlangs hebben wij een wel heel bijzondere auto geïmporteerd: de Lamborghini Aventador SVJ. Überhaupt een bijzondere auto, maar omdat Max Verstappen de vorige eigenaar is van deze Lamborghini, is deze natuurlijk extra bijzonder!

Das Import mocht deze auto importeren. Hij stond namelijk te koop in Duitsland. De nieuwe eigenaar van deze Lamborghini Aventador SVJ vond het wel leuk om iets qua media aandacht te doen. Het feit dat dit een voormalig auto van Max Verstappen is kan natuurlijk de waarde van de auto verhogen.

Floris Wyers van Pure Luxe kreeg de mogelijkheid om deze heel bijzondere auto te rijden en maakte er een filmpje van. Zie hieronder het resultaat.

Deze auto die wij hebben geïmporteerd uit Duitsland was dus van niemand anders dan onze eigen Max Verstappen. De Lamborghini Aventador SVJ heeft een cilinderinhoud van 6.5 liter en een vermogen van maar liefst 770 pk en 566 kW, daarmee haalt deze Lamborgini Aventador SVJ een topsnelheid van 351 kilometer per uur.

Matzwarte carwrapping Lamborghini Aventador SVJ

Deze Lamborghini Aventador SVJ is op verzoek van onze klant in een speciale matzwarte wrap uitgevoerd met carbon fiber accenten. Zo beschikt de Lamborghini Aventador SVJ over carbon fiber wielkappen, beschikt het motorblok cover en motorruim over carbon fiber. Ook de zijspiegels, luchtinlaat en motorkap zijn tevens in carbon matt fiber uitgevoerd.

Oorspronkelijke kleur Lamborghini Max Verstappen 

De oorspronkelijke kleur van deze auto, zoals Max Verstappen hem reed, was echter grijs.

De voorbanden van de Lamborghini Aventador SVJ zijn 20 inch en de achterbanden 21 inch. Daarnaast beschikt de Aventador SVJ over Leirion gesmeden velgen, dit zijn velgen gecreëerd vanuit 1 stuk metaal en gevormd tot het eindresultaat. 

Interieur Lamborghini Aventador

Ook het interieur van de Lamborghini Aventador SVJ is aangepast op verzoek van onze klant en komt in een uiterst gedetailleerd patroon. De kleur die gebruikt is voor het interieur is de rode lamborghini kleur Roso Alala. De stoelen die zijn voorzien van stoelverwarming komen ook met carbon fiber accenten. Ook beschikt deze Aventador SVJ over een SENSONUM premium sound systeem met visibility en licht pakket.

De smaak van onze klant valt wat ons betreft zeker niet te betwisten. Dit unieke object, deze Lamborghini Aventador SVJ, is erg mooi en bijzonder. Wij zijn blij dat we hebben mogen helpen aan het leveren van zo’n unieke auto. De reis van deze Lamborghini Aventador SVJ van Max verstappen is net zo mooi. Van Monaco, naar Wuppertal in Duitsland, naar Nederland in onze vestiging in Zaandam. 

Wilt u ook een auto importeren uit Duitsland? Bekijk dan onze website voor meer informatie of neem contact met ons op. Of u nu in de markt bent voor een Volkswagen Golf of een Lamborghini Aventador, wij helpen u graag op weg!

Doorzoek gemakkelijk 188.423 Duitse importauto's incl. BPM

Om het u nog gemakkelijker te maken hebben wij een compleet aanbod van uitsluitend Duitse merkdealers op onze website. Maak hieronder uw selectie om uw zoektocht te starten. Alle prijzen zijn inclusief BPM en importkosten.

 

 

 

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.