Interview met Job Das, oprichter van Das Import, in Carros magazine

Begin oktober benaderde Guus Peters ons namens Carros magazine met de volgende introductie en vraag aan Job Das, de oprichter van Das Automotive / Das Import.

“Character is het grote interview in het blad, waarbij de auto telkens de kapstok is, maar waar de geïnterviewde tevens wat over zichzelf vertelt en, zeker ook, over zijn of haar werk. In de afgelopen jaren hebben onder (vele) anderen premier Mark Rutte, schrijver Herman Koch, verkeerswetenschapper Bert van Wee, Toyota-topman Jan Christiaan Koenders, RAI-voorzitter Steven van Eijck, journalist John van den Heuvel, de CEO van ASML Peter Wennink, waterstofgoeroe Ad van Wijk, Lex Hoefsloot (de CEO van Lightyear in Helmond), Shell-topvrouw Marjan van Loon, Marga de Jager (CEO ANWB) en bijvoorbeeld mobiliteitsprofessor Carlo van de Weijer meegewerkt aan de rubriek. 
In de laatste editie van dit jaar zou de redactie van Carros graag Job Das een podium willen geven. De vraag laat zich raden: zou de heer Das zich willen laten interviewen voor Character?”

Uiteraard was Job Das vereerd en was zijn antwoord positief. Inmiddels is het resultaat gepubliceerd. Wij willen Carlo Brantsen en Frank Kloppert nogmaals bedanken voor het bieden van deze mogelijkheid en uiteraard Guus Peters voor het mooie interview. 

Klik hieronder voor het interview

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.