Nieuw: Das Bikes – Elektrische fatbikes (desgewenst in de kleur van uw auto gespoten)

Das Automotive komt met een nieuw concept voor elektrische fatbikes, Das Bikes. Een verlengstuk van uw importauto (desgewenst in dezelfde kleur gespoten) of simpelweg gewoon omdat het handig is, een elektrische fatbike bestellen bij uw importauto.

Voordelen elektrische fatbike

De voordelen van elektrische fatbikes zijn eindeloos. Zo kan je gemakkelijk een (inklapbare) enkele fatbike meenemen waar je met ze tweeën over het strand kan cruisen. Of juist ervoor kiezen om de auto net iets van het strand te parkeren en het laatste stukje te fietsen. Zo ben je altijd voorbereid op de soms beperkte parkeermogelijkheden. Maar ook voor vakanties of voor uw kinderen zijn de fatbikes natuurlijk ideaal.

Custom fatbike in uw gewenste kleur gespoten

Ook kunnen wij de fatbikes in de kleur spuiten van uw auto, zo wordt uw nieuwe fatbike een verlengstuk van uw auto. Nieuwsgierig hoe dat eruitziet? Bekijk onze instagrampagina voor de gave combinaties van importauto’s en fatbikes. Wilt u uw fatbike laten spuiten in een andere kleur? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor het custom laten maken van uw fatbike.

Een mooi voorbeeld van één van onze klanten. De combinatie van de BMW X5 45e met de ESMaster Rockwheel Pro X in dezelfde kleur. Een verlengstuk en de perfecte accessoire bij uw auto. Het mooie aan de ESMaster Rockwheel Pro X is dat deze ook nog inklapbaar is.

Gevoerde merken

Das Bikes begint met het voeren van twee merken in verschillende categorieën elektrische fatbikes. Namelijk ESMaster en Phatfour. Twee bekende namen in het segment van deze elektrische fietsen. Er vinden momenteel al meerdere gesprekken plaats voor het uitbreiden van deze merken.

Fat bike kopen populair

Fat bikes zijn al enige tijd populair. Steeds meer mensen kopen een fatbike in Nederland. En dat is ook niet zo verwonderlijk, want het zijn erg handige fietsen. Zo hebben de meeste fatbikes een grote actieradius, een topsnelheid van 25 km/u en biedt het de mogelijkheid om je snel en comfortabel met z’n tweeën te verplaatsen.

Inklapbare elektrische fatbike / vouwfiets

Ook bieden wij verschillende modellen als de ESMaster Rockwheel pro R en ESMaster Rockwheel pro X die je makkelijk kan inklappen. Zo neemt het weinig tot geen ruimte in de auto in beslag.

U bent met zo een handige inklapbare fatbike dus niet genoodzaakt om ook nog een fietsendrager op uw auto te plaatsen. Beschikt uw auto überhaupt niet over een trekhaak of gaat u met de trein naar werk, dan is zo een inklapbare fatbike echt wat voor u. Sommige van onze kleinere fatbikes van ESMaster en Phatfour passen met neergeklapte achterbank wel net in een grotere stationcar of SUV.

Fat bike bij uw importauto of losse verkoop

In onze 20 jaar ervaring met het importeren van auto’s hebben wij veel importauto’s custom gemaakt en aangepast naar de wens van de klant. Met die ervaring kwamen wij met het idee om een fatbike mee te leveren met een geïmporteerde auto in de kleur van de auto. Dat zijn natuurlijk de leukste projecten, maar ook voor een losse verkoop of een fatbike in een standaard kleur kunt u gewoon bij ons terecht. Nieuwsgierig naar de verschillende kleuren die wij standaard aanbieden? Bekijk onze brochure.

Website Das Bikes

Bekijk alle elektrische fatbikes van Das Bikes op de website. Hier vindt u alle informatie over onze fatbikes, de prijzen, accessoires en nog veel meer.

Bezoek via deze link de website van Das Bikes.

Of neem direct contact met ons op op info@dasbikes.nl 

Das Bikes op Instagram

Voor meer content volg ons op Instagram! 

 DASFATBIKES 

 

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.