Mercedes-Benz E-Klasse importeren | Duits aanbod incl. BPM

Wilt u een Mercedes uit de E-Klasse aanschaffen? Het importeren van een dergelijke auto uit Duitsland kan aantrekkelijk zijn en heeft verschillende voordelen. Niet alleen zijn de prijzen in Duitsland lager, het aanbod is ook nog eens beduidend groter. Voordelen voor u: sneller de auto vinden die u zoekt voor minder geld. Als u een Mercedes E-Klasse in Duitsland wilt aanschaffen, kan Das Import u hierbij helpen. Das Import houdt zich al meer dan vijftien jaar bezig met de import van auto’s uit Duitsland. Van de kennis en ervaring die we hiermee hebben opgedaan profiteert u als klant. Zo heeft Das Import een speciale zoekmodule ontwikkeld, waarmee u het aanbod van auto’s uit de E-Klasse in Duitsland kunt doorzoeken en die u vervolgens direct het totaalbedrag laat zien waarvoor u de auto rijklaar in Nederland krijgt, met inbegrip van alle kosten die u bij import dient af te rekenen. Deze informatie zult u op de gebruikelijke Duitse autowebsites natuurlijk tevergeefs zoeken. Alle vraagtekens over wat uw Mercedes-Benz E-Klasse zal gaan kosten zijn hierdoor verleden tijd. Deze eigenschap maakt onze module tot een plezierige steun in de rug bij het plussen en minnen over de vraag of het voor u aantrekkelijk is om een auto uit Duitsland te importeren.

5.036 Mercedes-Benz E-klasses incl. BPM en importkosten

€ 13.778
€ 17.279
€ 18.991
€ 19.035
€ 19.094
€ 19.085
€ 19.098
€ 19.452
€ 19.823
€ 20.341
€ 20.567
€ 20.720
€ 20.628
€ 20.933
€ 21.207
€ 21.282
€ 21.292
€ 21.308
€ 21.433
€ 21.558

De Mercedes E-Klasse

Traditiegetrouw is de E-Klasse een van de belangrijkste modellen voor Mercedes-Benz. De eerste keer dat Mercedes de typebenaming E-Klasse hanteerde was in 1993. Het toenmalige model week echter niet noemenswaardig af van de reeds sinds 1984 geproduceerde W124.

In 1995 kwam met de modelserie W210/S210 het eerste echt nieuwe model dat de aanduiding E-Klasse mocht dragen. Opvallende kenmerken waren onder meer de dubbele ronde koplampen. Zoals gebruikelijk bij Mercedes was de auto leverbaar met verschillende benzine- en dieselmotoren en in verschillende uitrustingsniveaus. Behalve de Limousine was er een T Stationwagen. Voor bijzondere doeleinden waren tevens verlengde versies leverbaar, alsmede onderstellen die zich leenden voor de opbouw van speciale carrosserieën. Na de 210 volgden de 211 (2002-2009), de 212 (2009-2016) en de 213, die in 2016 werd gepresenteerd. In 2009 werd bovendien de E-Klasse Coupé / Cabriolet gelanceerd (207), die de opvolger was van de op de C-Klasse gebaseerde CLK.

Das Import helpt u met de import van uw Mercedes E-Klasse

Indien u uw zinnen hebt gezet op een E-Klasse uit Duitsland, zult u als eerste vervolgstap normaliter op zoek gaan naar een auto die aan uw pakket van wensen en eisen voldoet. Het internet biedt tal van Duitse autosites, maar de speciaal ontwikkelde zoekmodule van Das Import vormt het beste startpunt. Een groot voordeel van deze module is namelijk dat hij u meteen de prijs inclusief alle bijkomende kosten toont.

Het is verstandig om bij het kopen van een auto in Duitsland de kilometerstand en de leeftijd van de auto in het oog te houden. Zij bepalen bij import de heffing van de BPM en/of BTW. Meer informatie hierover treft u aan u op onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

Het importeren van een auto uit Duitsland is een complexe materie met veel valkuilen. Das Import heeft voor u een uitvoerig stappenplan samengesteld, waarmee u overzicht houdt over elke fase van de potentiële import van een auto uit Duitsland. Dit stappenplan, op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan, geeft u alle essentiële informatie voor de aanschaf van een Mercedes E-Klasse in Duitsland, het autotransport en de procedurele afhandeling bij de RDW en de douane.

Das Import biedt u graag op maat gesneden hulp bij het importeren van uw auto uit Duitsland, op de manier zoals u dat wilt. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij optimaal gebruik maken van de onoverzichtelijke en steeds wijzigende wet- en regelgeving op dit gebied. Hierdoor kunnen wij, indien u gebruik maakt van onze auto import service, uw auto tegen het laagst mogelijke BPM-tarief invoeren. Het voordeel dat dit u oplevert, zorgt ervoor dat onze autoimportservice zich in negentig procent van de gevallen direct terugverdient.

Populaire Mercedes-Benz E-klasse modellen

Wij kunnen in beginsel alle importauto’s invoeren. Mercedes-Benz is daarbij één van de populairdere merken. Voorbeelden van populaire Mercedes E-klasse modellen die uit Duitsland worden geïmporteerd zijn de Mercedes E200, Mercedes E 250, Mercedes E-300, Mercedes E 350 en Mercedes E 400 in uiteenlopende uitvoeringen (limousine, estate, coupe en cabriolet).

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar