Importexpert Das Import lanceert zoekmodule met bijna 250.000 Duitse auto’s inclusief BPM

Zelf een auto importeren is steeds gangbaarder worden. De oorzaken hiervan zijn onder meer het grote en goede aanbod in een aantal buurlanden (met name Duitsland) tegenover een teruglopend aanbod op de Nederlandse markt en de vereenvoudiging van het zelf importeren door de Europese eenwording. Toch was het importeren van een auto tot nog toe altijd een zaak van goed rekenen en afwegen. Bovendien is de internationale markt in al zijn massaliteit verre van overzichtelijk. Daarom is het zo’n grote stap vooruit dat importexpert Das Import een uitermate handige tool heeft geïntroduceerd waardoor de markt opeens een stuk transparanter is geworden.

Wie tot voor kort de Duitse markt wilde verkennen om een aantrekkelijke auto te zoeken, was vooral aangewezen op Duitse autowebsites. Deze zoekgang levert meteen al een aantal valkuilen op. In de eerste plaats is het aanbod groot en bestaat het uit rijp en groen door elkaar. De gemiddelde geïnteresseerde zal al snel het gevoel hebben door de bomen het bos niet meer te zien. Bovendien tonen deze sites de ‘kale’ vraagprijs. Omdat de aanbieders zich vanzelfsprekend vooral op Duitse kopers richten, blijft het in het ongewisse welke kosten u nog bij het koopbedrag moet optellen als u de auto in Nederland wilt importeren, zoals importkosten en BPM.

Module van importexpert maakt markt inzichtelijk

Das Import mag zich met recht importexpert noemen; Das Import en haar medewerkers opereren al meer dan vijftien jaar op het terrein van het importeren van auto’s. Die kennis zetten ze graag om in bruikbare hulpmiddelen voor hun klanten. Een van de laatste wapenfeiten in dit opzicht is de zoekmodule die Das Import zelfstandig heeft ontwikkeld. Dankzij deze module is de mist die over de Duitse markt hing in één klap opgehelderd. Op de zoekpagina van de website van Das Import is het aanbod van een groot aantal betrouwbare aanbieders te doorzoeken. Het is niet zomaar wat willekeurig aanbod dat u als belangstellende onder ogen krijgt; de site legt zich toe op het aanbod van merkdealers en de betere occasionhandel. Deze selectie voorkomt dat u op een aanbieding afgaat die op het scherm zo aardig leek, maar in realiteit vies tegenvalt.

Financiële duidelijkheid vóór alles

Maar dat is nog niet alles; ook aan het financiële gokwerk komt dankzij de zoekmodule van Das Import een einde. Dankzij geavanceerde techniek is de module in staat bij elke auto een zeer nauwkeurige benadering te geven van de bijkomende kosten bij import in Nederland. Dit is een grote steun in de rug voor iedereen die serieus op zoek is naar een Duitse importauto en er niets voor voelt om energie te besteden aan een traject dat bij nader inzien financieel blijkt tegen te vallen.

Dankzij de nieuwe zoekmodule van Das Import is voor iedereen die overweegt om zelf een auto uit Duitsland te halen, het einddoel weer iets gemakkelijker te bereiken. Naast de nieuwe zoekmodule biedt Das Import een groot en veelzijdig pakket van diensten om (aspirant)kopers van een Duitse occasion te helpen. Dit varieert van het wegnemen van zorgen rondom de complexe ‘papierwinkel’ tot het van begin tot eind verzorgen van het aanschaf- en importtraject. Das Import doet dit tegen zeer scherpe prijzen en weet dankzij gedegen kennis en ervaring de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Ga voor het actuele aanbod op de site van Das Import naar de pagina aanbod

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.