Medewerkers en hun auto : Lars en zijn Volkswagen Up

Lars van Grinsven is 26 jaar oud en is sinds september 2016 werkzaam bij Das Import. Hij is ooit begonnen als stagiaire Marketing & Sales en is uiteindelijk doorgestroomd naar de Sales afdeling. Van auto’s en het gehele importproces heeft hij veel kennis en is dan ook uw aangewezen persoon voor het importeren van uw auto!

Maak kennis met Lars!

Wat maakt je werk zo leuk?

Nou ik ben vanaf jongs af aan al geïnteresseerd in auto’s en toen ik de mogelijkheid kreeg om bij Das Import mijn afstudeerstage te lopen was de beslissing snel gemaakt. Het is een leuk team en een fijn bedrijf waar ik heb kunnen doorgroeien. Maar de diverse werkzaamheden bij Das Import maken het werk toch wel het aller leukst en deze passen ook goed bij mij. Zo heb ik veel klantcontact en kan ik de gehele dag bezig zijn met auto’s. Als ik ervoor zorg dat de klant aan het eind van de dag tevreden in zijn of haar nieuwe auto stapt geeft dat mij enorm veel voldoening!

In welke auto rijd je?

Momenteel rijd ik in een Volkswagen Up van Das Import.

Is dit jouw eerste auto?

Ja, dit is mijn eerste auto en dat vind ik op dit moment ook zeker een mooie uitkomst, omdat ik veel kilometers moet maken voor woon-werk verkeer. Nu ik een auto van het bedrijf rijd, geeft mij dit de mogelijk te sparen voor een auto die ik graag zou willen hebben. 

Waarom heb je nu voor een Volkswagen Up gekozen?

Ik heb hier niet specifiek voor gekozen, maar de mogelijkheid deed zich voor en dit kwam voor mij erg goed uit. Zo kan ik sparen om een fijne, eigen auto te kopen en die heb ik eigenlijk ook wel op het oog. Als ik nu dan op korte termijn zelf een auto zou moeten kopen, wordt dat waarschijnlijk een Audi A3 Sportback. Dat is een hele fijne maar toch ook een sportieve auto.

Zou jij de Audi A3 Sportback willen importeren?

Zonder twijfel! Ik zou deze auto zeker uit Duitsland importeren. Het scheelt gewoon enorm veel geld. Vooral voor zulke en voor kleinere auto’s. Als ik hierdoor enkele duizenden euro’s ten opzichte van de Nederlandse markt kan besparen en ik ook nog eens veel meer keuze heb in Duitsland, is de keuze voor het importeren snel gemaakt!

Wat maakt de Volkswagen Up zo leuk?

De Volkswagen Up rijdt voor zo een kleine auto nog verassend fijn en is toch ook wel lekker ruim. Zelf zou ik de auto wellicht niet snel hebben gekozen, maar nu ik er in rijd valt hij zeker niet tegen!

Wat is jouw favoriete auto merk?

Dat is toch echt wel Ferrari, het is natuurlijk een jongensdroom om een Ferrari te hebben!

Wat is jouw droomauto?

De Ferrari 458 Speciale Aperta! Het gave is dat dit de laatste Ferrari met een atmosferische V8 is en het geluid wat deze auto maakt is echt met niets te vergelijken. Dit in combinatie met de cabriolet maakt het een zeer unieke en speciale auto.

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.