Doorzoek 287.585 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Audi A3 Sportback 2.0 TDI Ambition uit Duitsland importeren

Deze Audi A3 Sportback 2.0 TDI Ambition hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2013
Kilometerstand55500
KleurZwart

Audi A3 Sportback 2.0 TDI Ambition importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Audi A3 Sportback invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Audi A3 Sportback kopen in Duitsland

Deze Audi A3 Sportback 2.0 TDI Ambition hebben wij 03/2017 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Audi A3 Sportback zou EUR 37883 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 22539 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Audi A3 Sportback of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Audi A3 Sportback 2.0 TDI Ambition

De uitrusting van deze geïmporteerde Audi A3 Sportback 2.0 TDI Ambition was als volgt.

Buitenspiegels elektrisch inklapbaar

Inleg, aluminium Mistral zilver

Lichtsensor en regensensor

Middenarmsteun voor

Navigatiepakket

Parkeerhulp achter

Sportstuurwiel in leder multifunctioneel, driespaaks

Verwarmbare voorstoelen

Xenon plus verlichting

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: