Doorzoek 242.519 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • evt. inruil of financiering

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Audi A4 Avant 2.0 TDI QUATTRO S-tronic uit Duitsland importeren

Deze Audi A4 Avant 2.0 TDI QUATTRO S-tronic hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2014
Kilometerstand60100
KleurDonkergrijs

Audi A4 Avant 2.0 TDI QUATTRO S-tronic importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Audi A4 Avant invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Audi A4 Avant kopen in Duitsland

Deze Audi A4 Avant 2.0 TDI QUATTRO S-tronic hebben wij 07/2016 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Audi A4 Avant zou EUR 65775 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 30632 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Audi A4 Avant of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Audi A4 Avant 2.0 TDI QUATTRO S-tronic

De uitrusting van deze geïmporteerde Audi A4 Avant 2.0 TDI QUATTRO S-tronic was als volgt.

Klimaautomatik, Navigation, Xenon, Tempomat, Abstandsradar, Rückfahrkamera,
Spurwechselassist., Spurhalteassist., Totwinkelassist., Sitzheizung, Parksensoren, el.
Heckklapp


Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: