Doorzoek 288.788 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Audi R8 5.2 FSI V10 invoeren uit Duitsland

Deze Audi R8 5.2 FSI V10 hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2009
Kilometerstand0
Kleur

Audi R8 5.2 FSI V10 importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Audi R8 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Audi R8 kopen in Duitsland

Deze Audi R8 5.2 FSI V10 van 5/2009 hebben wij uit Duitsland geïmporteerd en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Audi R8 zou EUR onbekend bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR onbekend (Incl. BTW en BPM). Door deze importauto te kopen in Duitsland heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een importauto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Audi R8 of een andere auto te koop zien staan in Duitsland? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Audi R8 5.2 FSI V10

De uitrusting van deze uit Duitsland ingevoerde Audi R8 5.2 FSI V10 was als volgt.

AUDI R8 IMPORTEREN? Geen zin om te wachten? Laat uw Audi R8 V10 Importeren uit Duitsland. Direct leverbaar, zonder levertijd! LEVERTIJD AUDI R8 V10 De nieuwste modellen direct leverbaar, zonder levertijd. Geen levertijd dus direct rijden. AUTO IMPORT AUDI R8 V10 DUITSLAND.
Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: