Doorzoek 285.712 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Audi TTS Coupé 2.0 TFsi quattro S-Tronic invoeren uit Duitsland

Deze Audi TTS Coupé 2.0 TFsi quattro S-Tronic hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2008
Kilometerstand14732
KleurCondorgrijs metallic

Audi TTS Coupé 2.0  TFsi quattro S-Tronic importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Audi TTS invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Audi TTS kopen in Duitsland

Deze Audi TTS Coupé 2.0 TFsi quattro S-Tronic van 8/2008 hebben wij uit Duitsland geïmporteerd en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Audi TTS zou EUR 84823 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR onbekend (Incl. BTW en BPM). Door deze importauto te kopen in Duitsland heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een importauto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Audi TTS of een andere auto te koop zien staan in Duitsland? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Audi TTS Coupé 2.0 TFsi quattro S-Tronic

De uitrusting van deze uit Duitsland ingevoerde Audi TTS Coupé 2.0 TFsi quattro S-Tronic was als volgt.

Audi TTS importeren. Wij leveren een Audi fabrieksoccasion inclusief officieel Nederlands importcertificaat! Werkdienstwagen direct van de fabriek voor scherpe prijzen. Bekleding Zwart (zwarte hemel) Audi radio/DVD-navigatiesysteem Velgen, gegoten 9 J x 19 in “5-spaak”-design Xenon plus verlichting Audi parking system achter Hill Hold Control Buitenspiegels, elektrisch inklapbaar en automatisch dimmend Diefstalalarm (TNO/SCM klasse 3) iPod voorbereiding Licht- en regensensor met kompasfunctie Interieur LED lichtpakket Bose Surround Sound Leder pakket, uitgebreid Adaptive light Telefoonvoorbereiding Band in de voorruit, grijs Schaalstoelen

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: