Auto importeren & corona Lees meer

Bentley Bentayga W12 uit Duitsland importeren

Deze Bentley Bentayga W12 Bentayga W12 hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2016
Kilometerstand
7.856 KM
Kleur
Grijs

Wilt u ook een Bentley Bentayga W12 Bentayga invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Bentley Bentayga W12 Bentayga kopen in Duitsland

Deze Bentley Bentayga W12 Bentayga W12 hebben wij 30-03-2017 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Bentley Bentayga W12 Bentayga zou € 304.768 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 227.081 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Bentley Bentayga W12 Bentaygaof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Bentley Bentayga W12 Bentayga W12

De uitrusting van deze geïmporteerde Bentley Bentayga W12 Bentayga W12 was als volgt.

Accessoires specification

All Terrain specification

City Specification

Contrast stitching

Deep Pile Overmats to front and rear

Hands free tailgate

Doorzoek 346.650 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Bentley of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar