BMW 535i High Executive uit Duitsland importeren

Deze BMW 535i High Executive 535i High Executive hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2016
Kilometerstand
52.000 KM
Kleur
Blauw

Wilt u ook een BMW 535i High Executive 5-serie Touringinvoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten BMW 535i High Executive 5-serie Touring kopen in Duitsland

Deze BMW 535i High Executive 535i High Executive hebben wij 03-01-2019 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze BMW 535i High Executive 5-serie Touring zou € 105.726 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 50.817 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een BMW 535i High Executive 5-serie Touringof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting BMW 535i High Executive 535i High Executive

De uitrusting van deze geïmporteerde BMW 535i High Executive 535i High Executive was als volgt.

Geen beschrijving beschikbaar

Doorzoek 348.801 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een BMW of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. Douane
5. Inbouw
6. Rijklaar