BMW X1 2.5i xDrive uit Duitsland importeren

Deze BMW X1 2.5i xDrive X1 2.5i xDrive hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2017
Kilometerstand
8.358 KM
Kleur
Blauw

Wilt u ook een BMW X1 2.5i xDrive X1 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten BMW X1 2.5i xDrive X1 kopen in Duitsland

Deze BMW X1 2.5i xDrive X1 2.5i xDrive hebben wij 23-08-2018 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze BMW X1 2.5i xDrive X1 zou € 73.300 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 46.800 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een BMW X1 2.5i xDrive X1 of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting BMW X1 2.5i xDrive X1 2.5i xDrive

De uitrusting van deze geïmporteerde BMW X1 2.5i xDrive X1 2.5i xDrive was als volgt.

Geen omschrijving beschikbaar

Doorzoek 225.165 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een BMW of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar