Doorzoek 240.310 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • evt. inruil of financiering

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Cadillac BLS 2,8T V6 Sport Luxury invoeren uit Duitsland

Deze Cadillac BLS 2,8T V6 Sport Luxury hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2006
Kilometerstand600
KleurZwart metallic

Cadillac BLS 2,8T V6 Sport Luxury importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Cadillac BLS invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Cadillac BLS kopen in Duitsland

Deze Cadillac BLS 2,8T V6 Sport Luxury van 11/2006 hebben wij uit Duitsland geïmporteerd en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Cadillac BLS zou EUR 63500 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 36400 (Incl. BTW en BPM). Door deze importauto te kopen in Duitsland heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een importauto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Cadillac BLS of een andere auto te koop zien staan in Duitsland? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Cadillac BLS 2,8T V6 Sport Luxury

De uitrusting van deze uit Duitsland ingevoerde Cadillac BLS 2,8T V6 Sport Luxury was als volgt.

Cadillac importeren uit Duitsland? Laat uw auto invoeren door Das Import. 3 Jaar fabrieksgarantie, zeer compleet uitgerust: Kenwood Navigation DVD, parkeersensoren, lederen bekleding, stoelverwarming, open dak, xenonverlichting en veel meer
Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: