Doorzoek 255.765 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Ferrari 550 Maranello uit Duitsland importeren

Deze Ferrari 550 Maranello hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar1999
Kilometerstand266660
KleurRood

Ferrari 550 Maranello importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Ferrari 550 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Ferrari 550 kopen in Duitsland

Deze Ferrari 550 Maranello hebben wij 11/2014 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Ferrari 550 zou EUR 255024 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 31500 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Ferrari 550 of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Ferrari 550 Maranello

De uitrusting van deze geïmporteerde Ferrari 550 Maranello was als volgt.

Uitrusting


airbag bestuurder en passagier, airco, Anti Blokkeer Systeem, centrale deurvergrendeling, elektrische ramen voor, lederen interieur, traction control.

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: