Ford 2.0 TDCi Titanium uit Duitsland importeren

Deze Ford 2.0 TDCi Titanium 2.0 TDCi Titanium hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2018
Kilometerstand
7.747 KM
Kleur
Blauw

Wilt u ook een Ford 2.0 TDCi Titanium Galaxy invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Ford 2.0 TDCi Titanium Galaxy kopen in Duitsland

Deze Ford 2.0 TDCi Titanium 2.0 TDCi Titanium hebben wij 08-02-2019 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Ford 2.0 TDCi Titanium Galaxy zou € 69.378 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 50.579 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Ford 2.0 TDCi Titanium Galaxyof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Ford 2.0 TDCi Titanium 2.0 TDCi Titanium

De uitrusting van deze geïmporteerde Ford 2.0 TDCi Titanium 2.0 TDCi Titanium was als volgt.

Geen beschrijving beschikbaar

Doorzoek 216.870 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Ford of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar