Auto importeren & corona Lees meer

Jaguar F-PACE S AWD uit Duitsland importeren

Deze Jaguar F-PACE S AWD F-PACE S AWD hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2016
Kilometerstand
3.463 KM
Kleur
Grijs

Wilt u ook een Jaguar F-PACE S AWD F-PACE invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Jaguar F-PACE S AWD F-PACE kopen in Duitsland

Deze Jaguar F-PACE S AWD F-PACE S AWD hebben wij 13-12-2016 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Jaguar F-PACE S AWD F-PACE zou € 122.641 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 97.975 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Jaguar F-PACE S AWD F-PACEof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Jaguar F-PACE S AWD F-PACE S AWD

De uitrusting van deze geïmporteerde Jaguar F-PACE S AWD F-PACE S AWD was als volgt.

Head-Up display pack

Advanced parking AID pack

Comfort Pack - achterbank

Elektrisch uit/inklapbare trekhaak

inControl Connect Pro Pack

Jaguar Smart Key System met Keyless Entry

Lichtmetalen velgen 22' Turbine 9-Spoke Grey & Diamond Turned

Memory Pack voor elektrisch 10-voudig verstelbare voorstoelen

Metallic lak - Ammonite Grey

Privacy Glass achter B-stijlen

Doorzoek 343.163 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Jaguar of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar