Jaguar XJ uit Duitsland importeren

Deze Jaguar XJ XJ hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2009
Kilometerstand
89.200 KM
Kleur
Zwart

Wilt u ook een Jaguar XJ XJ invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Jaguar XJ XJ kopen in Duitsland

Deze Jaguar XJ XJ hebben wij 01-12-2011 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Jaguar XJ XJ zou € 103.750 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 47.000 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Jaguar XJ XJof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Jaguar XJ XJ

De uitrusting van deze geïmporteerde Jaguar XJ XJ was als volgt.

Deze Jaguar XJ hebben wij in December 2011 ingevoerd en afgeleverd aan een tevreden klant.

 

Op deze import auto heeft DAS import tevens de volgende optie ingebouwd:

Alarmklasse 3

 

NL nieuwprijs 103.750 euro

Prijs na import 47.000 euro (Incl. BPM)

 

Meeropties af-fabriek:

 

Elektrisch glazen schuif kanteldak

Houtafwerking interieur

Doorzoek 227.493 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Jaguar of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar