Doorzoek 262.922 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Jaguar XJ uit Duitsland importeren

Deze Jaguar XJ hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2009
Kilometerstand89200
KleurZwart

Jaguar XJ importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Jaguar XJ invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Jaguar XJ kopen in Duitsland

Deze Jaguar XJ hebben wij 12/2011 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Jaguar XJ zou EUR 103750 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 47000 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Jaguar XJ of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Jaguar XJ

De uitrusting van deze geïmporteerde Jaguar XJ was als volgt.

Deze Jaguar XJ hebben wij in December 2011 ingevoerd en afgeleverd aan een tevreden klant.

 

Op deze import auto heeft DAS import tevens de volgende optie ingebouwd:

Alarmklasse 3

 

NL nieuwprijs 103.750 euro

Prijs na import 47.000 euro (Incl. BPM)

 

Meeropties af-fabriek:

 

Elektrisch glazen schuif kanteldak

Houtafwerking interieur

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: