Doorzoek 287.585 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Land Rover Range Rover Sport 3.0 SDV6 HSE Dynamic uit Duitsland importeren

Deze Land Rover Range Rover Sport 3.0 SDV6 HSE Dynamic hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2014
Kilometerstand9900
KleurZwart

Land Rover Range Rover Sport 3.0 SDV6 HSE Dynamic importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Land Rover Range Rover Sport invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Land Rover Range Rover Sport kopen in Duitsland

Deze Land Rover Range Rover Sport 3.0 SDV6 HSE Dynamic hebben wij 04/2017 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Land Rover Range Rover Sport zou EUR 108130 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 62818 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Land Rover Range Rover Sport of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Land Rover Range Rover Sport 3.0 SDV6 HSE Dynamic

De uitrusting van deze geïmporteerde Land Rover Range Rover Sport 3.0 SDV6 HSE Dynamic was als volgt.

Elektrisch schuifdak

Elektrisch inklapbare spiegels

Stoelverwarming voor

Sport pakket

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: