Auto importeren & corona Lees meer

Maserati GranCabrio 4.7 Sport uit Duitsland importeren

Deze Maserati GranCabrio 4.7 Sport GranCabrio 4.7 Sport hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2014
Kilometerstand
6.291 KM
Kleur
Wit

Wilt u ook een Maserati GranCabrio 4.7 Sport GranCabrio invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Maserati GranCabrio 4.7 Sport GranCabrio kopen in Duitsland

Deze Maserati GranCabrio 4.7 Sport GranCabrio 4.7 Sport hebben wij 14-03-2017 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Maserati GranCabrio 4.7 Sport GranCabrio zou € 122.071 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 106.000 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Maserati GranCabrio 4.7 Sport GranCabrioof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Maserati GranCabrio 4.7 Sport GranCabrio 4.7 Sport

De uitrusting van deze geïmporteerde Maserati GranCabrio 4.7 Sport GranCabrio 4.7 Sport was als volgt.

20 inch Lichtmetalen velgen

ABS

MP3

Navigatiesysteem

Alarm

Bluetooth

Parkeerhulp

Climate Control

Cruise Control

Xenon verlichting

Zij-airbags

Electronic Stability

Elektrische ramen

Stoelverwarming

Doorzoek 347.015 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Maserati of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar