Mercedes-Benz B-klasse 180 CDI uit Duitsland importeren

Deze Mercedes-Benz B-klasse 180 CDI B-klasse 180 CDI hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2014
Kilometerstand
75.500 KM
Kleur
Zilver

Wilt u ook een Mercedes-Benz B-klasse 180 CDI 180 CDI invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Mercedes-Benz B-klasse 180 CDI 180 CDI kopen in Duitsland

Deze Mercedes-Benz B-klasse 180 CDI B-klasse 180 CDI hebben wij 09-08-2018 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Mercedes-Benz B-klasse 180 CDI 180 CDI zou € 38.000 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 17.880 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Mercedes-Benz B-klasse 180 CDI 180 CDI of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Mercedes-Benz B-klasse 180 CDI B-klasse 180 CDI

De uitrusting van deze geïmporteerde Mercedes-Benz B-klasse 180 CDI B-klasse 180 CDI was als volgt.

Geen omschrijving beschikbaar

Doorzoek 294.054 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Mercedes-Benz of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. Douane
5. Inbouw
6. Rijklaar