Mercedes-Benz E-klasse cabrio 200 uit Duitsland importeren

Deze Mercedes-Benz E-klasse cabrio 200 E-klasse cabrio 200 hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2017
Kilometerstand
10.000 KM
Kleur
Zwart

Wilt u ook een Mercedes-Benz E-klasse cabrio 200 E-klasse cabrio invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Mercedes-Benz E-klasse cabrio 200 E-klasse cabrio kopen in Duitsland

Deze Mercedes-Benz E-klasse cabrio 200 E-klasse cabrio 200 hebben wij 21-06-2018 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Mercedes-Benz E-klasse cabrio 200 E-klasse cabrio zou € 85.300 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 62.300 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Mercedes-Benz E-klasse cabrio 200 E-klasse cabrioof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Mercedes-Benz E-klasse cabrio 200 E-klasse cabrio 200

De uitrusting van deze geïmporteerde Mercedes-Benz E-klasse cabrio 200 E-klasse cabrio 200 was als volgt.

Geen omschrijving beschikbaar

Doorzoek 208.492 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Mercedes-Benz of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.