Mercedes-Benz E-klasse Cabrio uit Duitsland importeren

Deze Mercedes-Benz E-klasse Cabrio E-klasse Cabrio hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2018
Kilometerstand
9.882 KM
Kleur
Blauw

Wilt u ook een Mercedes-Benz E-klasse Cabrio E200 Cabrioletinvoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Mercedes-Benz E-klasse Cabrio E200 Cabriolet kopen in Duitsland

Deze Mercedes-Benz E-klasse Cabrio E-klasse Cabrio hebben wij 19-02-2019 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Mercedes-Benz E-klasse Cabrio E200 Cabriolet zou € 74.961 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 51.292 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Mercedes-Benz E-klasse Cabrio E200 Cabrioletof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Mercedes-Benz E-klasse Cabrio E-klasse Cabrio

De uitrusting van deze geïmporteerde Mercedes-Benz E-klasse Cabrio E-klasse Cabrio was als volgt.

Geen beschrijving beschikbaar

Doorzoek 345.925 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Mercedes-Benz of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. Douane
5. Inbouw
6. Rijklaar